Shroud szerint ezek a perkek a legjobbak a Call of Duty: Warzone-ban

Shroud szerint ezek a perkek a legjobbak a Call of Duty: Warzone-ban

A háromból két perk esetében nincs min gondolkodni.

A Call of Duty: Warzone jött, látott és egyelőre úgy tűnik, hogy átmenetileg győzött is. Az ingyenes battle royale játék átgázolt a konkurencián és letartolta a Twitchet, ahol rekordszámú néző volt kíváncsi az első órákra.

Valószínű az Infinity Ward és az Activision is csak remélte, hogy ennyi embert képesek megmozgatni, de a sikert most már nem lehet elvenni a Warzone-tól. Egyedi játékmechanikai elemei képesek újdonságot vinni a br-ek világába, ami már igazán kellett ennek a zsánernek. A PUBG és a Fortnite már évek óta kirobbanthatatlan az első helyekről, de az "új" CoD talán képes lehet arra, hogy legalább egy-egy alkalommal megelőzze valamelyik vetélytársát. Az összes nagyobb streamer azonnal rápörgött az ingyenes játékmódra, Shroud néhány óra után már le is szűrte a következtetéseit.

Állítása szerint a Ghost + Cold-Blooded perk most a legjobb választás, a harmadikat szabadon lehet variálni. Mindkét kötelező pick azt a célt szolgálja, hogy radar alatt kommandózzanak a játékosok. Sem az UAV, sem a thermal optics nem képes felfedezni a megfelelő perkekkel szaladgáló katonákat, ezért Shroud szerint nincs is értelme másban gondolkozni. Jelenleg ez a kombó countereli a legtöbb perkkombinációt, ami meghatározhatja a metát egészen a következő frissítésig.

Jelenleg a Warzone a világ egyik legnépszerűbb játéka, ami folyamatosan kapja a hotfixeket, ezért tényleg kiváló élményt nyújt, amiért egy forintot sem kér el a kiadó.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te kipróbáltad már a CoD: Warzone-t?

  • 67 %
  • 0 %
  • 17 %
  • 4 %
  • 13 %