Leállították a Witcher második évadának forgatását, csúszhat a premier

Leállították a Witcher második évadának forgatását, csúszhat a premier

Hivatalosan is pihenőre vonultak Geralték.

Március 13-án jelentette be a Netflix, hogy minden TV-s és filmes forgatási munkálatot leállítanak az Egyesült Államokban, mivel a kormányzat előírásokat fogalmazott meg a koronavírussal kapcsolatban. Henry Cavill és a teljes Witcher stáb ebből nem észlelt semmit, ugyanis ők az Egyesült Királyságban tartózkodnak jelenleg is. A jeleneteket azonban már nem vehetik fel, mivel a Netflix kiterjesztette a kényszerszünetet az Egyesül Államokon kívülre is.

Hivatalosan két hétre állítottak le mindent a Witcher 2. évadának forgatása kapcsán, de ezt az intervallumot akár több hétre, esetleg hónapra is kiterjeszthetik, ha a körülmények indokolttá teszik. Eredetileg 2021-ben érkeztek volna az új részek, de egyelőre megjósolhatatlan, hogy ténylegesen mikor kaparinthatják meg a rajongók a legújabb kalandokat, amelyben olyan karakterek is feltűnnek, mint Vesemir és Nivellen.

Ezzel párhuzamosan az Amazon is komoly döntést hozott meg, ők a The Lord of the Rings sorozat új-zélandi forgatását szünetelteik. Rengeteg filmes és mozis premiert halasztottak már el amellett, hogy az új címek is átmenetileg kényszerpihenőre vonultak. A mozik több országban, köztük Magyarországon is lehúzták a rolót, gazdaságilag óriási károkat szenvednek majd el a következő időszakban. Nem úgy a streaming szolgáltatók, akik lubickolhatnak az új előfizetőkben, akik otthonaikban vészelhetik át a válságot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te láttad a Witcher sorozat első évadát?

  • 100 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 0 %