Legjobb deckek Rank 5 alatt: Egy régi ismerős a lista élén

Legjobb deckek Rank 5 alatt: Egy régi ismerős a lista élén

A Hunter még mindig nagyon erős, de vannak jobb változatok is.

Plusz internettel a zsebben semmi sem akadályozhat meg titeket abban, hogy pillanatok alatt behúzzátok a Legend rangot. Ezek most a Hearthstone Standard meta legerősebb paklijai Rank 5 alatt!

Quest Hunter- 56,2 %-os győzelmi arány

Nagyon pörgős és kellően izgalmas deck a Quest Hunter, amiben a Rush lények játsszák a főszerepet. Folyamatosan lehet cserélni a boardon, miközben egy-egy kis sebzés is becsúszhat az ellenfél arcára. Rengeteg Legendary került bele a listába, amik közül nem igazán lehet egyiket sem elhagyni.

Dragon Hunter - 56,6 %-os győzelmi arány

A jelenlegi meta legnépszerűbb változata a semmiből bukkant fel. A Rotnest Drake-nek köszönhetően átalakult a klasszikus Face Hunter és sárkányháton lovagol a győzelem felé. Pörgős, gyors és nagyon sok jó matchupja van. Ha csak egy deckre van dustod, akkor mindenképp ezt válaszd!

Highlander Galakrond Rogue - 56,7 %-os győzelmi arány

19 000 dustból 3 másik pakli is simán kijön, de ebben az esetben ennek nincs jelentősége. Az eredmények magukért beszélnek, megéri ezzel a deckkel játszani a ladderen. A Zephrys, a Siamat, a Kronx, a Galakrond és a Dragonqueen Alexstrasza is képes megfordítani a meccseket, ennek is köszönheti sikereit a lista.

Mech Paladin - 57,0 %-os győzelmi arány

A lista leggyorsabb paklijában nincs 5 manánál drágább lap, ami jól mutatja, hogy egy-egy jobb kezdőkéz mekkora pusztítást is végezhet. A folyamatos mágnesezés és az idegesítő Deathrattle / Reborn mechanikák miatt nem könnyű letakarítani a boardot, ami rövid távon képes elszabadulni. 

Resurrect Priest - 60,3 %-os győzelmi arány

A trónon a sokak által gyűlölt Resurrect Priest pöffeszkedik, aminek early game-e továbbra sincs, de a leszedések és extra Deathrattle-ök miatt nincs is erre szüksége. Vannak paklik, amik képesek legyorsulni Anduint (Zoo Warlock), esetleg value-ból verik el (Highlander Mage), de a 60 % feletti win rate nem véletlen került oda a név mellé.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te milyen viszonyban vagy a Resurrect Priesttel?

  • 43 %
  • 21 %
  • 36 %
  • 0 %