A koronavírus sem állhat a Cyberpunk 2077 útjába

A koronavírus sem állhat a Cyberpunk 2077 útjába

Örömhírrel szolgált a CD Projekt Red ezekben a vészterhes időkben.

A legnagyobb e-sport események átmenetileg kényszerpihenőre vonultak, a filmes projektek leálltak és otthoni körülmények között kell millióknak eltöltenie az elkövetkezendő heteket. Szerencsére a videójátékipar több szektorában is a tervezett ütemben haladnak a fejlesztések, ezt támasztja alá a CD Projekt Red legutóbbi bejelentése, ami a Cyberpunk 2077-hez kapcsolódik.

A rövid helyzetjelentésből kiderül, hogy az összes alkalmazott, aki a CP 2077-en dolgozik távmunkával segíti a játék fejlesztését. A biztonságuk és az egészségük garantálása érdekében mindenkit hazaküldtek, de az infrastruktúra már annyira kiépített, hogy minden a kijelölt úton haladhat tovább. A Cyberpunk 2077 szeptember 17-i kiadását semmi nem fenyegeti függetlenül attól, hogy egyébként a COVID-19 miatti óvintézkedések alapjaiban forgatták fel a hétköznapokat.

Az otthoni munka már rövid távon is hatalmas kihívások elé állítja az alkalmazottakat és a munkáltatókat egyaránt, jó látni, hogy a CD Projekt Red képes volt alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te előrendelted már a Cyberpunk 2077-et?

  • 20 %
  • 0 %
  • 60 %
  • 20 %