Minecraftban rendeztek tanévzáró ünnepséget koronavírus miatt

Minecraftban rendeztek tanévzáró ünnepséget koronavírus miatt

Nem mindennapi iskolai eseményben volt részük a diákoknak.

A koronavírus miatt az összes iskolát bezárták két hétre Japánban. A megelőző intézkedés pont arra a dátumra esett, amikor minden iskolás már készül a nyári szünetre, ugyanis a keleti országban márciusban véget ér a tanév. Mivel a hivatalos évzáró ceremónia mindenhol elmaradt, ezért az egyik általános iskolában saját kezükbe vették az irányítást a diákok.

A gyerek rengeteg időt töltenek el a számítógép előtt, főleg a Minecraft pörög a képernyőkön. Egy lelkes csapat összegyűjtötte minden tudását és saját tanévzáró rendezvényt épített meg a Minecraft világában. Teljesen egyedül berendeztek egy termet és meginvitálták egymást, hogy közösen búcsúztassák el a mögöttük álló időszakot. Természetesen a szülők is végignézték az egészet, gyermekeikkel együtt figyelték a monitorokat. Az egyik szülő az alábbiakat írta a különös projekt kapcsán.

"Minden napjukat játékkal és nevetéssel töltik az online világban. Büszke vagyok rájuk, hogy jól szórakoztak, miközben megépítették ezt a nagyszerűen berendezett, hatalmas termet."

A Minecraft korosztálytól függetlenül teremt arra lehetőséget, hogy páratlan világokat alkossanak meg a játékosok. A tanévzáró ünnepségtől, a cenzúrázott sajtótermékeket felvonultató közösségi könyvtárig, mindent fel lehet építeni pixeles kockákból.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szoktál Minecraftozni?

  • 6 %
  • 51 %
  • 26 %
  • 17 %