Nyolc éve létezik a bug, ami azonnal tönkreteszi a kört

Nyolc éve létezik a bug, ami azonnal tönkreteszi a kört

Ennyi idő alatt igazán ki lehetett volna már javítani.

Idén augusztusban ünnepli majd nyolcadik szülinapját a CS:GO. Korunk egy legnépszerűbb FPS e-sport játéka sok mindent megélt már ez idő alatt. Sokat is változott, de két dolog állandónak mondható. A játékosok imádják, nemrég például több, mint 1 millióan játszottak egyszerre, valamint az is borítékolható, hogy időről időre belefutunk egészen hajmeresztő bugokba.

A molotov és a gyújtógránát például továbbra is szokott hibákat okozni, de nemrég még a frissítésekkel is kaptunk néhány bugot. Ezeken túl most újra felütötte a fejét egy olyan bug, ami már gyakorlatilag a játék megjelenése, 2012 óta jelen van, ha nem is rendszeresen.

Pontosan tudjuk, hogy milyen fontos egy-egy jó spawn a kör elején. Hamarabb kinézhetünk középre Mirage-on, de akár Dust2-t is mondhatnánk példának, ahol ha szerencsénk van, akkor hamarabb tarthatjuk le az A hosszúról érkező ellenfelünket, mint ő minket. De mi a helyzet, ha annyira rossz spawnunk van, hogy még csak nem is a jó térfélen kezdünk?

Sometimes, you just have a bad spawn from r/GlobalOffensive

Létezik ilyen is, ráadásul már 2012 óta. Legújabban Dust2-ről jelentik ezeket a bugokat, de szinte bármelyik előfordulhat, MM, ESEA és FACEIT szervereken is. Mondanom sem kell, hogy ennek a bugnak "hála" nagyon hamar hátrányba kerülhet az egyik csapat. Nyolc év alatt igazán ki lehetett volna már javítani ezt a hibát, reméljük most nem kell újabb nyolc évet várnunk és hamarosan véget vet ennek a Valve.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!