Lehullt a lepel a Rocket Pass 6 tartalmairól, irány Neo Tokyo

Lehullt a lepel a Rocket Pass 6 tartalmairól, irány Neo Tokyo

Minden információt publikált a Psyonix a legújabb bérlettel kapcsolatban, remek jutalmak várnak ránk ezúttal is.

Hamarosan lejár a Rocket Pass 5 ideje, március 25-ig van lehetőségünk csupán bezsebelni a még hátralévő jutalmakat. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen március 25-én már érkezik is a Rocket Pass 6, amiben újabb cuccok várnak a Rocket League játékosokra. A Psyonix remek trailer videót készített az új bérlethez, Neo Tokyo utcáira kalauzol el minket a felvétel.

Az időzítése ennek a témának minden bizonnyal nem véletlen, hiszen Neo Tokyo nem kis Cyberpunk 2077 beütéssel rendelkezik. Az eredeti megjelenési dátuma szerint április 16-ra volt időzítve a CD Projekt Red új játéka, bizonyos okokból azonban a eltolták ezt szeptember 16-ra. Elképzelhető, hogy a Psyonix-nál nem voltak túl boldogok.

Az ár természetesen nem változik, 1000 Creditért oldható fel a Pass prémium vonala, 2000 Creditért pedig 12 tiert is megkapunk. A lenti képre kattintva átpörgethetitek az első 70 jutalom előnézeti képét. Nekem személy szerint a 7. szinten megszerezhető kerék nagy kedvencem lett, de a gólrobbanások is elég jól sikerültek.

Ne feledjétek, hogy a 13. kompetitív szezon március 25-én szintén véget ér, szóval ha még nincs meg az áhított rang, akkor lépjetek a gázra!

Te feloldod majd a Rocket Pass 6 prémium vonalát?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Gaming - A májusi eső miskolci OGEX-et ér

Az Észak-Magyarországi régió legnagyobb városát is beveszi az Országos Gaming Expo, hogy a geek kultúra válogatáskazettájával kedveskedjen az ott lakóknak.