Saját videóval és reaktív skinekkel érkezett meg a Slurp Legends Pack a Fortnite-ba

Saját videóval és reaktív skinekkel érkezett meg a Slurp Legends Pack a Fortnite-ba

Elég jó ajánlat érkezett a Fortnite Item Shopjába, ezúttal nem pénzért, hanem V-buckért juthatunk hozzá egy skincsomaghoz.

Az Epic Games minden szezonban készül egy karaktercsomaggal a Fortnite játékosoknak, ez a csomag pedig minden alkalommal már meglévő skineket helyez új köntösbe. Számos ilyet láthattunk már; ott volt a Frozen Legends Pack, a Polar Legends Pack, a Shadow Legends Pack és még jó pár ilyen.

A legutóbbi bolt váltásnál megérkezett a Chapter 2 - Season 2 összeállítása, a Slurp Legends Pack, méghozzá saját videóval.

A Slurp Legends Pack 25 euró helyett 2000 V-buckot kóstál, amivel valamivel olcsóbb a korábbi csomagoknál, de ez nem véletlen, hiszen nem tartalmaz csákányokat, glidereket. Cserébe a skinek reaktívak, vagyis kinézetük változik valamilyen külső tényező hatására. A Slurp katonák esetében ez a külső tényező a pajzs mennyisége, amivel rendelkeznek.

Nem biztos, hogy ez volt az Epic Games valaha volt legjobb döntése, ugyanis a karakter állapotából már az ellenfelek következtetni tudnak, hogy mennyi shielddel rendelkezik a Slurp harcos, de reméljük azért, hogy ez nem fog kellemetlen helyzeteket okozni. A lenti képre kattintva megtekinthetitek a skineket a bolti előnézetükkel.

Te megveszed a Slurp Legends csomagot?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Te megveszed a Slurp Legends Packot?

  • 0 %
  • 60 %
  • 40 %