Maradj otthon! - Három nagyszerű játékot húzhatunk be ingyen a Steamről

Maradj otthon! - Három nagyszerű játékot húzhatunk be ingyen a Steamről

Az Epic a héten igencsak ikonikus játékot adott ingyen és a Steam sem akar lemaradni.

Minden héten jön valamilyen ingyen játék. Valamelyik videójátékos platform tuti csinál egy akciót, amiben behúzhatunk valamit. Van amikor az ingyen játék kínálat igencsak érdekes és persze van olyan is, mikor egy kicsit uncsi. Viszont most, hogy a koronavírus miatt fél Európa bezárkózott és próbálja lassítani a koronavírus terjedését, úgy tűnik a kiadók is kiveszik a részüket. Pár nappal ezelőtt arról adtunk hírt, hogy az Epic Store heti ingyen kínálata között ott figyel a Watch Dogs. Az a játék már mindenképpen megér egy próbát, de ezzel a sor nem ér véget. A Steam nem hagyhatta, hogy az Epic vigye el a pálmát, és ezért náluk letölthető két Tomb Raider játék és a Headsnatchers. A válasz pedig igen, megmarad a könyvtárunkban azután is lejár az akció. A játékok Steam oldalát a címekre kattintva érheted el.

Tomb Raider

Ez már az egyik 'újkori' Tomb Raider játék. Ugyan a megjelenési év 2013, de a grafika azért kevés kivetnivalót hagy maga mögött. Ebben az epizódban Lara Croft eredet történetét fedezhetjük fel és az biztos, hogy aki még nem játszott vele, de szereti az ilyen stílust, akkor annak ez is nagyszerű választás lesz.

Tomb Raider: Temple of Osiris

Ez az epizód már egy kicsit eltér a megszokottól, hiszen ez egy felülnézetes játék. A közösség anno vegyes érzésekkel üdvözölte, de az biztos, hogy az egyik első olyan TR játék, amit lehet többen is tolni.

Headsnatchers

Az Iceberg Interactive játéka a gép előtti bulik egyik tartozéka is lehet. Van itt focipálya, futókör, aréna és még sok minden más. A lényeg az, hogy legyőzd az ellenfeled. Lehet csapatni a haverokkal, de az interneten akármikor találtok ellenfeleket.

Siessetek, ne szalasszátok el ezt a fantasztikus ajánlatot!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

ok minden más. A lényeg az, hogy legyőzd az ellenfeled. Lehet csapatni a haverokkal, de az interneten akármikor találtok ellenfeleket.

Kövess Minket!