5 zseniális koncepció ötlet a Fortnite játékosok műhelyéből

5 zseniális koncepció ötlet a Fortnite játékosok műhelyéből

Az Epic Games elképesztően kreatív munkatársakkal rendelkezik, de időnként a játékosok még rajtuk is túltesznek.

A Fortnite közösségének mindig is az egyik alappillére volt a koncepció ötletek készítése és megosztása. Idővel ezek száma és helyenként a minősége lecsökkent, most viszont, hogy az emberek egy jelentős hányada otthon tölti a napjait, felvirágozóban van ismét ez a műfaj. Tettünk egy kört az ötletek tárházában és kiválogattuk nektek a szerintünk legjobbakat, amiket úgy azonnal el is fogadnánk a játékba. Nézzük is meg őket!

mtndew1012 ötlete nyomán érkezhetne egy olyan táska, ami megmutatja, hogy milyen skinnel rendelkező játékost tettünk el láb alól legutoljára. Ez a táska egy klasszikus tejes doboz formát kapna, amire Amerikában gyakran nyomtatták rá az eltűnt személyek képét.

bubbaloubear egy emote-tal dobná fel a játékot, amely egy Boom Boxszal a karakterünk kezében a számunkra beállított menü zenét játszaná.

8BitMemes szintén egy táska koncepcióval állt elő, ő az örökké második helyet elérő játékosokat ajándékozná meg ezzel a kiegészítővel. A Take the L emote nyomán a Golden L táska tökéletesen prezentálhatná azt, hogy mennyire balszerencsések vagyunk. Azok a játékosok kapnák meg, akik zsinórban ötször második helyet érnek el. Ebben az ötletben a koncepció önkritikus oldala fogott meg minket.

PhilledZone a Bombs Away! glidert gondolta tovább, és egy kis képszerkesztéssel létrehozta azt a rakétát, amin valószínűleg minden Chapter 1-es Fortnite játékos szívesen utazna.

Végül, de nem utolsó sorban williambash osztotta meg az ultimate skin gondolatát, ami után lehet, hogy semmilyen kinézetet nem vennénk többet, és pontosan ezért valószínűleg soha nem fog megjelenni a játékban. Williambash egy olyan outfitet és olyan táskát álmodott meg, ami felveszi az ellenfél kinézetét, miután átküldtük a túlvilágra.

Ebben a skinben rengeteg lehetőség rejlik; olyan outfiteket használhatunk, amik nincsenek is meg nekünk, illetve alapos betekintést kaphatnánk abba, hogy milyen összeállításokat használnak mások. Sajnos pontosan ezért jó eséllyel sosem fog megvalósulni, egy ilyen kinézet valószínűleg érezhetően csökkentené az egyéb skinek eladási számait.

Ti melyik ötletet fogadnátok el a játékban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!