Nem bír leállni a Ubisoft, újabb ingyen játék vár rátok

Nem bír leállni a Ubisoft, újabb ingyen játék vár rátok

Csak pár napig él az ajánlat, siessetek!

Az előző hét utolsó napjaiban egy igazi nagyágyúval üthettétek el a szabadidőtöket, ugyanis az Assassin's Creed Odyssey alapváltozatáért egyetlen forintot sem kellett fizetnetek. A kölcsönzés ideje lejárt, de nem kell kétségbeesni, mivel már itt is van a következő cím, ami örökre a tiétek marad, ha lecsaptok rá.

Child of Light

A Ubisoft áruházában egészen március 28-án, 14:00-ig él az ajánlat. Aurora irányításával helyre kell állítanotok a békét Lemuriában, de ez nem lesz egyszerű feladat, a Black Queen csak arra vár, hogy megakadályozzon bennetek ebben a küldetésben. Az RPG elemekkel dúsított játékmenet és a lenyűgöző látvány egyedi élményt varázsol a képernyőtökre, ahonnan nem maradhat el a harc sem. A küzdelmeket körökre osztották a fejlesztők, de az irányítás pofonegyszerű, ezért nem kell azoknak sem aggódni, akik nincsenek oda ezért a stílusért.

A 2014-es Child of Light egy üde színfoltja a videójátékok népes világának, de ha egyáltalán nem érdekel a műfaj, akkor is látogassatok fel a Ubisoft áruházába, mivel még egy program vár rátok ingyen. A Rabids Coding őrült nyulak segítségével tanítja meg a programozást alapjait, ami kiváló szórakozást nyújthat akár a fiatalabb generáció számára is. Ha trtipla A-s élményre vágytok, akkor néhány napig még tartsatok ki, mivel Ghost Recon Breakpoint free weekend érkezik. 

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te használod a uPlay alkalmazást?

  • 45 %
  • 21 %
  • 19 %
  • 15 %