"Hihetetlen dolgokat tervezünk a jövőben!" - Egy Epic dolgozó mondatára már teóriák épülnek

Az Epic mindig is nagymester volt abban, hogy a játékosok érdeklődését fenntartsa, méghozzá elegáns módszerekkel.

A Fortnite 2. fejezete már jó ideje velünk van, de a hetek/hónapok során a játékosok még mindig napról-napra folyamatosan belevetik magukat a kihívások és persze az élmények világába. Az Epic Games híres arról, hogy valahogy mindig fenntartja az érdeklődést a játék iránt és nemrég egy elejtett fejlesztői mondat volt az, ami miatt a játékosok megint találgatni kezdtek, hogy most akkor mi is történik éppen. A történet egyébként onnan indul, hogy a világ minden táján arra panaszkodtak, hogy magas a ping és a Fortnite egyszerűen laggol. A fórumok tele voltak/vannak félig dühös bejegyzésekkel, hogy az Epic még mindig nem tudja rendesen összerakni a szervereket. Erre egyébként felfigyeltek a fejlesztők és Jshredz, az egyik projektvezető válaszolt is, ezt itt olvashatjátok el. A lényeg persze nem itt van, hanem a következő kiragadott mondatában.

"A legfontosabb célunk, hogy olyan újdonságokat hozzunk el nektek, mint a Choppa volt és higgyétek el ez csak a kezdet, a jövőben hihetetlen dolgokat tartogatunk még."

Ezt egyébként zseniálisan csinálja az Epic. Ha úgy tűnne, hogy lanyhul a játék körüli felhajtás, akkor mindig van egy nagyobb leak, egy játékon belüli utalás, de akár a fejlesztők is lehetnek kicsit pletykásak. A fenti mondat után persze a fórumbejegyzésben teljesen átfordult a beszélgetés egy vitába arról, hogy akkor "Mire is gondolt a Költő?"

Az egyik legvalószínűbb és talán legnépszerűbb lehetőség egy újabb Marvel együttműködés. Egyelőre még pörögnek a Deadpool küldetések, de ez is véget ér majd egyszer. Hogy most merre léphetnek tovább azt igazán nem tudja senki sem, de a nemzetközi történések miatt vélhetően visszanyúlnak majd és nem új filmet akarnak népszerűsíteni.

A másik elfogadott gondolat, hogy nemsokára jöhet a következő skin, amit egy emberről mintáztak. Nemrég jött pár információmorzsa, ami arról szólt, hogy a játék fájljai közül sikerült kiszedni egy új kinézetet, ami szinte pont úgy néz ki, mint az amerikai rapper, Travis Scott. Anno mikor Drake Twitteren szólt Ninjának, hogy mehetnének pár kört, akkor Scott is csatlakozott hozzájuk. Azóta kiderült, hogy az előadó hatalmas Fortnite rajongó és ezt a kedvtelését nem is nagyon rejti véka alá. Ha minden ezek alapján történik, akkor Ninja mellett Scott lesz a következő ember, aki skin formájában költözhet be a játékba.

 Hogy a fentiek közül mi lesz majd, nem tudjuk. Sőt az se biztos, hogy ez lesz. Az viszont tuti, hogy az Epicnek megint sikerült megkavarnia az állóvizet és a közösség egy picit megint csak ezzel foglalkozott. Reméljük nemsokára már többet tudunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!