A Riot Games életre keltette a mémet, Pajama Guardian Urgot skin érkezik

A Riot Games életre keltette a mémet, Pajama Guardian Urgot skin érkezik

A League of Legends fejlesztői bemutatták az április elsejei skineket!

Megszokhattuk már, hogy a játékok fejlesztői mindig kiötlenek valamilyen agyament dolgot április elsejére, vagyis a bolondok napjára. Ez az a nap, amikor minden hír valóságalapját kétszer is meg kell gondolni (kivéve, ha az Esport1-et olvasod, mi ugyanis 2017 óta bolondok napján sem vicceljük meg az olvasóinkat), és amikor a csínytevéseké a főszerep. Április 1. alkalmából született meg a LoL eddigi legnépszerűbb ideiglenes játékmódja, az U.R.F. is, meg persze jöttek létre olyan skinek, mint a Pretty Kitty Rengar.

Nos, a Riot Games most rátett egy újabb lapáttal, elsütötték ugyanis a titkos fegyverüket, életre hívták (vagy szíven szúrták) a mémet, érkezik a Pajama Guardian Urgot skin!

Ha esetleg nem értenéd a skin háttértörténetét, a rövid lényeg az, hogy a közösség hosszú-hosszú évek óta kérleli a Riotot, hogy készítsen az egyébként meglehetősen ijesztő, a Star Guardianok stílusával teljesen szembemenő Urgot számára egy Star Guardian skint. A mém már odáig fajult, hogy cosplayek, sőt egy rajongó által részletesen kidolgozott Star Guardian Urgot koncepció skin is létrejött. 

A Riot Games aztán 2019 nyarán elhelyezett egy Urgottal közös interakciót, amivel szerették volna a játékosok tudtára adni, hogy nem lesz ilyen skin.

Nos, Star Guardian Urgot úgy tűnik tényleg nem lesz, ellenben a Pajama Guardiant hamarosan a LoL kinézetlistáján tudhatjuk majd.

Tristana és Veigar TFT ihletésű skinjét már láthattuk a múlt hét folyamán, az ő részletes videójukat az alábbi cikkünkben tekinthetitek meg.

Neked hogy tetszik a Pajama Guardian Urgot?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!