Tiszavirág életű lehet a FunPlus Phoenix ex-Heroic felállása - Máris vége a csapatnak?

Tiszavirág életű lehet a FunPlus Phoenix ex-Heroic felállása - Máris vége a csapatnak?

Hiányzó szerződések, elhappolt játékos és törölt bejegyzések. Mi lesz veled FPX?

Bombaként robbant a hír tegnap, hogy új játékost igazolt az Astralis. Gla1ve, dupreeh, Xyp9x, device és magisk továbbra is tagjai a csapatnak, de július elsején csatlakozik majd hozzájuk es3tag. Az az es3tag, aki pár hete még a Heroic felállását erősítette, majd megvásárolta őket a CS:GO-ban még újonc FunPlus Phoenix.

A kínai gyökerekkel rendelkező csapat így kénytelen volt feladni az Orgless elleni hétvégi meccsüket, a FLASHPOINT ligájában. Ezzel gyakorlatilag ki is estek az első fázisból, pontot nem gyűjtöttek és erősen kérdéses, hogy mi lesz a csapattal a FLASHPOINT első szezonjának, második részében.

"Nagyon csalódottak vagyunk. Nehéz időszakon vagyunk túl, sokat küzdöttünk az utóbbi hónapokban és végre láttuk a fényt az alagút végén, mindezt azért, hogy aztán elvegyék tőlünk. (...) Minden körülmények között megtettünk a tőlünk telhetőt. Mindig harcoltunk a végletekig, de most nem tudom, eléggé meg vagyunk lőve." - mondta cadiaN a saját Twitterére feltöltött videóban.

Ez pedig még csak a kezdett, egyre több jel utal a FPX teljes szétesésére. Tegnap délután rejtélyes módon eltűnt a dánok érkezéséről szóló bejelentés a csapat Twitteréről. Egyes források pedig olyan információkat kaptak, hogy az FPX előre ivott a medve bőrére, hiába játszottak már a cadiaNék a FALSHPOINT-ban, a szerződéseket még nem írták alá a játékosok.

Ezek után pedig lehet, hogy nem is fognak. A Heroicnak biztos helye volt az EPL 11. szezonjában, az FPX színeiben pedig es3taget elveszítve, új játékossal kellene bizonyítaniuk egy alacsonyabb presztízsértékű ligában.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!