Áramkimaradások várhatóak az egész országban! - frissítve a  legfrissebb infókkal

Áramkimaradások várhatóak az egész országban! - frissítve a legfrissebb infókkal

Mindenki otthon, de az ELMŰ nem pihen.

A koronavírus járványszerű terjedése életmódváltással járt a legtöbb magyar családban. Az emberek csak akkor mozdulnak ki otthonaikból, ha munkába, gyógyszertárba vagy élelmiszerüzletbe mennek, illetve ha másoknak szeretnének segíteni a napi teendők intézésében. A kijárási tilalmat még nem rendelte el Magyarország kormánya, de az elővigyázatosság megköveteli a polgároktól, hogy úgy viselkedjenek a mindennapokban, mintha ez az intézkedés már hatályban lenne.

A rendszeres kézmosás és fertőtlenítés mellett jelen körülmények között úgy tudtok a leghatékonyabban védekezni, ha kerülitek az érintkezést más emberekkel. A négy fal között számos lehetőség vár rátok, hogy tanuljatok, képezzétek magatokat, miközben a szórakozásra is jut idő.

Mivel a társadalom legnagyobb hányada otthon ül, ezért kifejezetten furcsa, hogy ezt az időszakot választotta az ELMŰ, hogy karbantartási munkálatokat végezzen. 2020. március 24-e és április 7-e között az ország több pontján áramkimaradásokra lehet számítani. A települések és utcák pontos listáját, továbbá az ütemezést ebben a táblázatban találjátok.

Az ELMŰ megerősíti tájékoztatásában, hogy az áramszünetek nem kötelező velejárói a munkálatoknak, de érdemes úgy számolni, hogy a kijelölt időszakokban akár ez is bekövetkezhet. Készüljetek arra, hogy a kérdéses órákban nem ajánlott kompetitív mérkőzéseket indítani, ha single playert játszotok, akkor tenyereljetek rá a gyors mentés gombjára. Ha esetleg nem találtátok meg a címeteket a listában, akkor nincs miért aggódni, de a következő karbantartási ütemben már lehet, hogy hozzátok is elér az ELMŰ keze.

UPDATE

Rájöttek a szolgáltatók is, hogy nem ez a legjobb időpont a túlzott mértékű beavatkozásra.

"Mindent elkövetnek annak érdekében, hogy hozzájáruljanak a koronavírus terjedésének megelőzésére tett országos lépésekhez és felkészüljenek a járványhelyzet kezelésére." - írja az MTI

Csak akkor végez karbantartási munkálatokat az ELMŰ és az E.On, ha ez tényleg elengedhetetlen.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Laptopon, konzolon vagy PC-n játszol általában?

  • 10 %
  • 81 %
  • 0 %
  • 10 %