5 alkalmazás, ami megkönnyíti az otthoni bezártságot

5 alkalmazás, ami megkönnyíti az otthoni bezártságot

A négy fal között is rengeteg mindenre van lehetőséged, ebben segítenek a legjobb applikációk.

A COVID-19 világjárványként söpör végig a bolygón, ezért rengeteg országban elrendelték, vagy erősen javasolják, hogy ne hagyd el a lakhelyedet, csak a legnagyobb szükség esetén. A bezártság egyszerre lehet áldás és átok is, de egyetlen dolog biztos. Hosszú hónapokon keresztül a legedzettebb elmét is az őrületbe kergetheti. Szerencsére a modern technika és az internet együttesen olyan lehetőségeket nyitott meg az elmúlt években, amiknek köszönhetően ezeket a vészterhes időszakokat is át lehet vészelni. Következzen öt mobil eszközökre letölhető alkalmazás, ami segíthet abban, hogy az előtted álló heteket és hónapokat problémák nélkül átvészeld!

Ételrendelés - NetPincér

Táplálékra mindenkinek szüksége van, de manapság nem egyszerű az élelmiszerüzletekből beszerezni a mindennapi betevőt. A NetPincér Magyarország legnagyobb webes ételrendelő vállalkozása, ahol tényleg minden kategóriában megtalálhatod a kedvencedet. Egészséges, friss készételek ezrei várnak rád, amiket néhány másodperc alatt máris megrendelhetsz. A vírusveszély miatt arra is van lehetőséged, hogy úgy vedd át a futártól a csomagot, hogy egyáltalán nem is kell vele találkoznod. Add meg a címed, kérd a plusz szolgáltatást és hamarosan az ajtód előtt találhatod a dobozt.

Önképzés

Az utazással eltöltött órák, a dugókban álldogálás és a folyamatos buszok utáni szaladgálás helyett fordíts figyelmet arra, hogy plusz skillekre tegyél szert. A világ legnépszerűbb nyelvtanuló applikációja csak arra vár, hogy naponta akár több alkalommal is elővedd a telefonod vagy tableted és megcsináld a "házi feladatokat". Egyszerűen átláthatóak a számonkérések, a nyelvtan és szókincsfejlesztés mellet a kiejtést is gyakorolhatod a zöld bagollyal.

Edzés

A bezártság sajnos a testi és lelki egészséget is próbára teszi. Hiába tűnik csábítónak, hogy egész nap ne csinálj semmit, egy kis mozgás nem árt. Nem kell százezreket költeni fitneszgépekre, felszerelés nélkül, otthoni környezetben találhatod meg azokat a gyakorlatokat, amelyek számodra kényelmesek és teljesíthetőek. Ha rendszeresen teljesíted az alkalmazás által előírt feladatokat, akkor bátran kiülhet a mosoly az arcodra, mikor a tükörbe nézel. 

Természetesen akkor sincs probléma, ha nem szeretnél kemény erőnléti és zsírégető edzéseket végezni. A jógázás segíthet abban, hogy a mindennapi stresszt levezesd és megtaláld a belső békét, harmóniát és egyensúlyt.

Kikapcsolódás

Nem szólhat minden csak arról, hogy nyelvtanulásból edzésbe, abból meg az evésbe csapsz át. A szabadidő eltöltésének több módja is lehet, manapság az egyik legnépszerűbb a filmes-sorozatos streaming alkalmazások bújása. A legnagyobb kínálattal rendelkező applikációban elképesztő mennyiségű videós anyag vár arra, hogy megtaláld azokat a tartalmakat, amik szórakoztatnak és kikapcsolnak. A minőséget meg kell fizetni, de az alacsony havidíjért cserébe tényleg mindent megkapsz, amire vágysz. Kiváló minőségben, korlátlanul élvezheted a legjobb filmeket és sorozatokat, mobilon és tableten egyaránt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



E-sport életmód - Ismét megrendezik a HUNESZ e-sport konferenciáját - Jön az ESTB!

A második önálló konferencia célja többek között az e-sportban lévő karrier lehetőségek bemutatása, a hazai és nemzetközi e-sport közösségben folyó tudományos jellegű diskurzus élénkítése, nagy hangsúlyt fektetve az e-sport gazdasági-társadalmi hatásaira, azok előnyeire.