Szinte ingyen: The Witcher játékokra csaphatsz le óriási kedvezménnyel

Szinte ingyen: The Witcher játékokra csaphatsz le óriási kedvezménnyel

Nem szórakozik a GOG, rácsapta a CD Projekt Red webáruháza a 90% feletti kedvezményt a Witcher első két részére.

Mivel milliók kényszerültek a négy fal közé, ezért a videójátékok aranykorukat élik. Ezeket a hullámokat szeretné meglovagolni a GOG.com is, nem véletlen kínálják elképesztően olcsón a The Witcher sorozat első két részét. Ha eddig valamilyen okból kifolyólag még nem próbáltad ki Ríviai Geralt kalandjainak korábbi epizódjait, akkor itt az alkalom.

The Witcher - Enhanced Edition

2007 októberében kezdődött minden. A kis lengyel fejlesztőcsapat összerakta a szörnyvadász vajákokról szóló sorozat első darabját, ami még radar alatt próbálta megvetni a lábát a videójátékok piacán. A Witcher első részéért 0,49 eurót, nagyjából 170 forintot kér a forgalmazó, ami nevetséges ár egy ilyen legendás címért. Plusz egy érv amellett, hogy kipörgessétek a The Witchert, a zseniális magyar szinkron, ami végigkísér titeket minden kalandon keresztül.

The Witcher 2: Assassins of Kings - Enhanced Edition

Közel öt év telt el a második rész bemutatásáig, de a jó munkához idő kell. A Witcher második számozott része összetettebb, látványosabb és kifinomultabb lett, aminek a rajongók nagyon örültek. A magyar szinkron bár kikerült az opciók közül, a teljes értékű felirat továbbra is elérhető. 0,89 euróért, azaz 300 forintért egy kihagyhatatlan ajánlat, amire még egy vaják sem tudna nemet mondani.

Azoknak sem kell aggódni, akik nincsenek oda a régebbi játékokért, ugyanis a világ egyik legjobb RPG-je, a The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition rekord alacsony áron kaparintható meg. 9,99 euró, átszámolás után 3500 Ft nem kérdés, hogy tökéletes befektetés a mai körülmények között is. 

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Witcher vagy vaják?

  • 69 %
  • 4 %
  • 27 %