Ninja és felesége jelentős összeggel segítik a koronavírus miatt éhező embereket

Ninja és felesége jelentős összeggel segítik a koronavírus miatt éhező embereket

A jótékony felajánlást a Feeding America nevű szervezet kapja, amely így újabb nehéz sorsú embereken tud segíteni.

A koronavírus ellen most már voltaképp minden ember harcol valamilyen formában. Nagyon nagy segítség lehet már pusztán az is, ha otthon maradunk, hiszen így drasztikusan visszaszorítható a fertőzések száma. Sok híresség viszont anyagi támogatást is biztosított már különféle szervezeteknek, vagy épp az egészségügynek, ebbe a sorba pedig most a híres Fortnite streamer, Ninja is beszáll a feleségével egyetemben.

Ninja és Jessica Ryan Reynolds és Jimmy Fallon után további 150 ezer dollárt ajánlott fel a Feeding America nevű jótékonysági szervezetnek, így javítva azon emberek helyzetén, akik a koronavírus nehézségeivel néznek szembe.

A Feeding America olyan nehéz sorsú emberek számára biztosít ételt, akik nem tehetik meg, hogy naponta többször egyenek, vagy egyáltalán egyenek. A jelenlegi járványhelyzetben létrehoztak egy külön pénzügyi alapot olyan emberek és gyerekek megsegítésére, akik a koronavírus miatt még nehezebb jutnak ételhez. Ilyenek például azok a diákok, akiknek az iskolai menza kulcsfontosságú volt, most azonban az oktatási intézmények bezárásával ez az opció már nem működik számukra.

Elképesztő összefogást mutatott az emberiség a betegség visszaszorítására, azonban még közel sem vagyunk túl rajta, minden segítségre szükség van.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!