Pénteken tarthatják meg a zártkörű VALORANT bemutatót a streamereknek, e-sportolóknak

Pénteken tarthatják meg a zártkörű VALORANT bemutatót a streamereknek, e-sportolóknak

Számos nagy nevű streamer osztotta meg nézőivel, hogy pénteken nem, vagy csak egy bizonyos ideig lesz stream, mert utána más dolguk lesz.

A Riot Games március folyamán akart szervezni egy zártkörű, helyszíni eseményt a tartalomgyártóknak és e-sportolóknak, hogy kipróbálhassák a legújabb FPS játékukat, a VALORANT-ot. Végül a koronavírus terjedése miatt ezt az offline bulit lemondták, és elkezdték megtervezni az online megvalósítását.

Nagyon úgy tűnik, hogy ez az esemény holnap valósulhat meg, ugyanis számos nagy tartalomgyártó mondta azt a nézőinek, hogy pénteken lesz valami dolga ezért nem, vagy korlátozottan lesz stream. Sőt olyanok is vannak, akik arra a kérdésre, hogy tudnak-e valamit a VALORANT-ról, azt felelték, hogy pénteken kipróbálhatják. Többek között TimTheTatman is elég határozottan elmondta a nézőinek, hogy csinál valamit, amit nem közvetíthet.

Ezenfelül, ha felmegyünk a hivatalos VALORANT Reddit oldalra, akkor számos bejegyzést találhatunk ehhez köthetően.

A French streamer announces the rapid arrival of Valorant ! from r/VALORANT
Czech streamer said that NDA for foorages from friday event are long from r/VALORANT

A hype-tól égő rajongók számos streamerről és e-sportolóról számolnak be, akik valamilyen formában egy lapon beszéltek március 27-ről és a VALORANT-ról. A CS:GO profi, smooya is azt mondta nézőinek egy korábbi streamjében, hogy három nap múlva játszik majd a játékkal.

Arról is terjengenek pletykák, hogy a pénteki esemény után egész hamar érkezhet majd egy zárt béta teszt is, amin már bárki részt vehet, aki egy béta kulccsal bebocsátást nyer, erről azonban még semmilyen hivatalos információ nem látott napvilágot.

Amennyiben szigorú NDA köti a résztvevő személyek kezét, túl sok új információt valószínűleg nem fogunk megtudni az esemény után sem, az viszont biztos, hogy a nyári megjelenés egyre csak közeledik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!