A vírushelyzet miatt más módon mutatja be FPS játékát a Riot a profi e-sportolóknak

A vírushelyzet miatt más módon mutatja be FPS játékát a Riot a profi e-sportolóknak

A profi játékosok, streamerek, tartalomgyártók egy különleges eseményen vehettek volna részt március végén, ahol kipróbálhatták volna a Riot Games érkező FPS játékát, jelenleg azonban nem merik megtartani azt.

Még csak március eleje van, de nyugodtan mondhatjuk azt, hogy a koronavírus a 2020-as év menetrendjét teljesen felkavarta, már ami az offline eseményeket illeti. A rendezvényszervezők és a hatóságok nem preferálják a nagyobb tömegek, vagy pedig a világ minden tájáról érkező emberek egybegyűlését, mindent egybevetve több száz versenyt mondtak le, toltak már el emiatt.

A téma már ott tart, hogy egyre kisebb eventeket sem tartanak meg, a Riot Games például március végén tartott volna egy zárt körű eseményt profi e-sportolóknak, valamint streamereknek, ahol kipróbálhatták volna a készülő VALORANT játékot. Egyes kiválasztottak már a hét elejei leleplezés előtt játszhattak vele, ez viszont egyértelműen csak egy nagyon szűk körnek volt opció. A koronavírus okozta nyomás miatt a Riot az offline esemény koncepcióját elvetette, és megpróbálják online keretek közé helyezni.

Arról egyelőre nincs információ, hogy ennek az eseménynek lenne-e bármi köze a nyár folyamán érkező (várhatóan béta) megjelenéshez.

Ha téged is érdekel a VALORANT világa, csatlakozz csoportunkhoz!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!