Megcsinálták!!! - Bejutott a Salamander az MDL Osztályozójába

Történelmi győzelmet aratott a Salamander, amivel esélyük nyílt bejutni a nemzetközi másodosztályba!

A héten megírtuk, hogy a K&H MNEB meccsnapot követően fontos tétmérkőzése lesz a Salamandernek péntek este. Emellett a csapat AWP-se is Torzsás "torzsi" Ádám is kiemelkedő formában volt az elmúlt napokban, ami jó előjel volt. Végül egy kiélezett, hosszabbításban verték meg a dán Ambusht, ezzel pedig biztos helyett szereztek maguknak az MDL osztályozójában. 

"Nagyon boldog vagyok, mert ezzel a győzelemmel biztos, hogy bent vagyunk az MDL Relegation-ben. Nagyon jól játszott ma a csapat, mindenkit 120%-ot nyújtott, végig jó volt a morál és boostoltuk egymást! De még nincs vége a playoffnak szóval szurkoljatok a következő meccsen is! Büszke vagyok magamra mivel utolsó 2 hétben több mint 170 órám van és mindent megteszek, hogy bejussunk az MDL-be, de persze ez a egész csapatra vonatkozik nem csak rám! #hardworkpaysoff" - nyilatkozta nekünk torzsi a mérkőzést követően.

Már rögtön az első pálya hosszabbításig ment, amit végül a dánok behúztak 19-16-ra. Ezt követően a Salamander választott pályáján, Trainen bizonyíthattak a magyarok, amit meg is tettek és egy magabiztos 16-11-es végeredménnyel zárták a küzdelmet, még úgy is, hogy korynak többször voltak problémái az internettel, de szerencsére edzőjük, flash be tudott ugrani. Az egész csapat nagyon pörgött, de főleg torzsi aki több clutch helyzetet is magabiztosan abszolvált!

A döntő ütközet, a végső leszámolás helyszíne Nuke lett, ami korántsem előnytelen a Salamandernek, bár a léc többször is meginogott a mérkőzés során. Gyakorlatilag 15-12-nél alig voltak pluszos statisztikák Torzsin kívül, de aztán felszívta magát mindenki és egy egyenlítés után behúzták a hosszabbítást, ezzel pedig biztos MDL osztályozó helyet szereztek maguknak. Természetesen papíron lehet esélyük még végig menni alsó ágon, de ez már önmagában is történelmi eredmény!

HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te kinek adnál az MVP-t?

  • 86 %
  • 4 %
  • 4 %
  • 4 %
  • 4 %