Midasnak és Oronak több köze lehet egymáshoz, mint azt először gondolnánk

Oro megjelenésének rejtélye végre megoldódott, így most már azt találgatja a közösség, hogy ki is lehet ő és miért fűzi több szál is Midashoz.

Az Epic Games a Fortnite világában mindig is előszeretettel helyezett el mini történeteket, amik nem feltétlenül kapcsolódnak a fő sztorivonalhoz, de azért érdekes apróságot jelenthetnek a játékosoknak. Elképzelhető, hogy ezúttal is egy ilyen helyzettel van dolgunk. 

Midas a Fortnite Chapter 2 - Season 2 felvonásának tier 100-as Battle Pass jutalma, Oro pedig az Item Shop egy különleges lakója, akihez néhány ingyenes jutalmat is készített az Epic Games.

Úgy tűnik viszont, hogy kettejüknek egészen sok köze van egymáshoz, erre két dologból lehet következteni.

  • Midas arcán és Oro arcán is fut egy vágás
  • Midas a Golden Ghost szett része, míg Oro Mida's Revenge szett, vagyis Midas bosszúja szett része


Ezekből a kapcsolatokból a közösség azt a teóriát rakta össze, hogy Oro valójában Midas életre kelt csontváza. Mivel Midas bosszújáról van szó, így elképzelhető, hogy Midast valaki megöli majd a történet során.

Vannak azonban olyan játékosok, akik Oro koponya formája miatt úgy vélik, hogy az alapfeltevés téves, hiszen ez biztosan nem egy emberi koponya. Ennél a pontnál pedig abszolút megmutatkozik a Fortnite közösség sokszínűsége, ugyanis egy magát fogorvos tanulónak bemutató hozzászóló elmondta, hogy Oro koponyája is emberi koponya, csak hiányzik neki néhány rész, amelyek a fogsorokat tartják, no meg ez egy animáció, ami nem feltétlenül száz százalékig pontos.

Rejtélyes, de egyben vicces kapcsolat ez ismét két skin között, az Epic Games továbbra is imádja az ízlésesen elbújtatott információkat.

Szerintetek Midasnak és Oronak valóban van közük egymáshoz?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.