Hirdetés

10 dolog, amit csak az igazi OG Fortnite játékosok tapasztalhattak meg

A Fortnite az elmúlt két és fél évben annyit változott, hogy ez a tízes lista egy igazi nosztalgia bomba lehet a játékosok első generációjának.

Hirdetés

A Fortnite világa, eszközei, meg úgy alapvetően a játék alap fizikája megszámlálhatatlan alkalommal és módon alakult már át, túlzás nélkül kijelenthető, hogy a mostani Chapter 2 - Season 2-es felvonás a közelében sincs a Chapter 1 - Season 2-es felvonásnak. A FortniteIntel remek listát állított össze olyan dolgokról, amiket tényleg csak az OG játékosok tapasztalhattak meg, szinte kivétel nélkül mindegyik S1, S2 magasságára tehető. Azoknak, akik már ezekben az időkben is játszottak, remek időutazás lehet a következő felsorolás, az újabb játékosoknak pedig egy kis Fortnite történelemóra.

Friendly fire

Nagyon-nagyon a Fortnite őskorában még létezett friendly fire a játékban, lehetőség volt arra, hogy megsebezzük, de akár meg is öljük a saját csapattársunkat. Persze ezt nem azért tette be az Epic Games, hogy lehessen szívatni a másikat, hanem hogy jobban figyeljünk oda a különböző megmozdulásainkra. Én például egyszer-kétszer knockoltam a barátaimat egy házon belüli harc során, pusztán azért, mert besétáltak elém és ők kapták a 200-as Pump lövést.

Végül aztán viszonylag hamar elbúcsúztunk ettől a funkciótól, ugyanis a random csapattársak elég gyakran éltek vissza vele.

A sniper Pump

Valószínűleg a Pump a Fortnite azon fegyvere, amely a legtöbb módosításon esett át. Sok szezon, és annál is több tesztelés kellett az Epic Gamesnek ahhoz, hogy egy elfogadható, nem túl erős verzióját elérjék ennek a shotgunnak. A double Pump meta valószínűleg mindenkinek ismerős, a sniper Pumpról viszont már kevesebben hallottak. Pedig ilyen is volt.

Név nélküli Salty Springs

A játék megjelenésekor a Chapter 1-es térkép még nagyon halovány volt. Mindössze 10 névvel ellátott terület volt rajta, amelyek közül némelyik nem is tartalmazott túl sok lootot. Ilyen volt az eredeti Loot Lake, illetve az első Wailing Woods is. Sokan nem tudják viszont, hogy ebben a 10 névben nem szerepel Salty Springs, a kisváros ugyanis csak később kapta meg a nevét, a legeslegelső térképen egy ugyanolyan név nélküli terület volt, mint a konténertároló.

Átlátszó edit nézet


A játék korai fázisában bizony ilyen is volt, az építésnek és szerkesztésnek voltak olyan tulajdonságaik, amik a játék mai állapotában elképzelhetetlenek. Amikor a dobozolás kezdett nagyon elterjedni, és rengetegen használták az átlátszó szerkesztés arra, hogy biztonságos közegből pásztázhassák a tájat, akkor az Epic Games behozta a ma ismert teli lapokat.

A fák és autók akadályt jelentettek az építkezésben

Mint, ahogy az előző pontban említettem, az építésnek réges-régen voltak érdekes szabályai, ilyen volt például az is, hogy a fák ágai akadályozták az építést. Ez a mai, teljesen az építésről szóló játékmenetben egyáltalán nem állná meg a helyét.

Hirdetés
8 db hozzászólás
 • Davee 1 hónapja
  Igen sajnálom hogy nem próbálhattam ki előbb a játékot, pedig lett volna rá alkalmam csak elnéztem felette. Season 5 volt ahol kezdtem de az is a vége volt már, ott asszem semmi érdekes nem történt ami olyan lett volna.
  0 0 Válasz
 • HimeePanda 1 hónapja
  A zapotron kimaradt. Igaz h csak 1 napig volt a jatekban de bent volt. Azt behozhatnak
  0 0 Válasz
  • Heldeus 1 hónapja HimeePanda
   A Zapatront direkt hagytuk ki, sokszor írtunk már róla, és elég sokan ismerik a történetét. :D Kevésbé ismert, elfeledettebb részleteket akartunk.
   0 0 Válasz
   • TheNavigat0r 1 hónapja Heldeus
    Amúgy hogyan lehet sajatosabba tenni a profilt, hogyan lehet 1000 pontért azt a hyperx alloy fps pro billentyuzetet behuzni?
    0 0 Válasz
    • Heldeus 1 hónapja TheNavigat0r
     Szia Navigator! A HyperX billentyűzetet már kisorsoltuk, de a PIAC fülön mindig megtalálhatod az aktuális nyereményjátékokat. A profilodat profilskinekkel teheted egyedibbé, azokat is a PIACon találod meg, feloldásuk után pedig a profilodra kattintva a Skinek menüfülön tudod beállítani.
     0 0 Válasz
 • TheNavigat0r 1 hónapja
  Amúgy a bloom sem volt a játék része.... Azt is utólag hozták be emlékszem kriszhadvice tol kerdezgettuk chaten miaz ?
  0 0 Válasz
 • Vexys 1 hónapja
  good old days
  0 0 Válasz
 • DarkFPS 1 hónapja
  Szívesen vissza mennék az időbe ezek miatt
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?