17 000 forint helyett ingyen: három különleges játék vár rátok!

17 000 forint helyett ingyen: három különleges játék vár rátok!

Ismét itt vannak az ingyenes videójátékok, amiért érdemes meglátogatni az EGS-t.

A World War Z akciónak ugyan vége, de ezúttal sem maradtok üres kézzel. Az Epic Games Store heti ingyenes játékokat felvonultató kínálatában ott szerepel a Gone Home, a Hob és a Totally Reliable Delivery Service. Látogassátok meg a boltot, majd húzzátok be a limitált ajánlatokat, mielőtt lejár a határidő!

Gone Home

Hazaérkezel egy júniusi napon, de a családod helyett üresség és rejtélyek üdvözölnek az ajtóban. A Gone Home egy feszült kalandjáték, amiből nem hiányozhatnak a thrillerelemek sem. Nincs harc, nincsenek fejtörők, egyszerűen csak a felfedezés az, ami odaszögez téged a képernyő elé.

Hob

A Torchlight készítői ezúttal egy ügyességi kalandjátékot dobtak össze, amiben egy különleges bolygót kell felfedezni a főhőssel. Akcióban és pörgésben nem lesz hiány, ugyanis a pályaelemek és az ellenségek is csak azért léteznek, hogy megnehezítsék a dolgodat. Legfontosabb eszközöd a túlélésben nem lesz más, mint a hatalmas mechanikus kesztyűd. Ezzel tudsz megkapaszkodni a felületeken, de akár egy hatalmasat is odasózhatsz az életedre törő lényeknek. 

Totally Reliable Delivery Service

A futárok élete nem csak játék és mese. Ebben az őrült játékban az lesz a feladatod, hogy célba juttass különböző csomagokat. Egyszerűnek tűnik, de korántsem az, mivel az elborult fizika és a különböző járművek kihívás elé állíthatják még a legnagyobb szimulátorrajongókat is. Gyűjtsd össze a haverokat, kapjátok fel a szállítmányt és vessétek bele magatokat a sandbox világ forgatagába!

A Totally Reliable Service-t április 8-áig kaparinthatjátok meg, a másik két címet április 9-én, 17:00-ig adhatjátok hozzá ingyen a könyvtáratokhoz. Siessetek, mielőtt óvatlanul lemaradtok a heti ingyenes játékokról!

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!