10 leggyengébb Ashes of Outland lap a játékosok szerint

Előzetesen ezektől várja a legkevesebbet a népes HS tábor.

Elérkezett ez a nap is. 19:00 magasságában rászabadulnak a játékosok a szerverekre, hogy kinyissák az Ashes of Outland pakkokat és belevessék magukat a Demon Hunterrel, plusz rotációval felpörgetett új metába. Valószínűleg a Blizzard összeomlik majd az óriási terhelés alatt, de ez egy olyan probléma, amivel képesek együtt élni a kiadónál. Ha minden a tervek szerint alakul és a Demon Hunter beváltja a hozzáfűzött reményeket, akkor bekövetkezhet a Hearthstone második aranykora. A 135 új lapból azonban nem mindegyik OP, ezúttal is sikerült megalkotni néhány kártyát, amik első, sőt második ránézésre is komolytalannak tűnnek. Jöjjön a 10 legkevesebb pontszámra értékelt új lap a közösség szerint!

126. Imprisoned Sungill - 2,3/5

Egy tempóra épülő Murloc deckben nem Dormant lapokat akar játszani a Paladin. Lassú és a képessége sem elég ahhoz, hogy megérje kidobni rá az első kört.

127. Unstable Felbolt - 2,3/5

Plusz egy leszedés a Locknak, de a Shadow Bolt általában elég.

128. Scavenging Shivarra - 2,3/5

A képesség nem rossz, de a statok borzalmasak. Arénában működhet, de máshol nincs értelme próbálgatni.

129. Rustsworn Initiate - 2,3/5

Két mana 2/2, a Deathrattle maximum Arénában számít. Nem ezeket a kártyákat keresik a játékosok.

130. Imprisoned Vilefiend - 2,2/5

Negyedik körre megérkezhet a 3/5 Rush, de ezért fel kell áldozni a második turnt. Arénában működhet, de a Dormant lapok erejét nehéz egyelőre belőni. 

131. Ethereal Augmechant - 2,2/5

Gyenge 1 drop, aminek a képessége többnyire nem számít semmit. Szintén Arénában működhet, ahol egy jobb Blowgill Sniper válhat belőle.

132. Disguised Wanderer - 2,1/5

Az Ashes of Outland mémlapja, amiből ha kiugrik a 9/1, akkor lehet parázni. Arénában őrületes, egyébként meg csak simán vicces lesz megkapni random.

133. Al'ar - 1,8/5

Túl lassú, ami igazából nem csinál semmit. További extra, hogy ezért 1600 dustot szeretne elkérni a Blizzard, amivel fájó pillanatokat okozhat annak, aki ezt nyitja ki az összekuporgatott aranyából.

134. Supreme Abyssal - 1,8/5

Nem megy fejre, ezért nem is játszható. Viccen kívül egy hatalmas test, ami nem igazán fenyeget még Arénában sem.

135. Soulbound Ashtongue - 1,8/5

Nem egy Zombie Chow, de legalább nagy test, amivel lehet kezdeni valamit. Sajnos Zoo Lockon kívül nehéz elképzelni bárhova is, de abban a változatban sem feltétlen erre van szükség, amikor ott a Blazing Battlemage.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te milyennek találod a Dormant lapokat?

  • 21 %
  • 63 %
  • 16 %