70,000 csalót bannoltak ki eddig a Call of Duty: Warzoneból

70,000 csalót bannoltak ki eddig a Call of Duty: Warzoneból

A fejlesztők ígérete szerint, mostantól még nagyobb erőkkel harcolnak majd a csalók ellen.

Nem rég kezdődött el a Call of Duty: Modern Warfare harmadik szezonja, amivel együtt a Warzone is kapott egy frissítést. A cameperek ellen még nem született megoldás, de legalább már négyesben is játszhatunk a legújabb CoD battle royale módjával.

Rengetegen kíváncsiak a játékra, mostanra már több, mint 50 millió játékos próbálta ki a Warzonet. A nagy játékosbázis azonban azt is jelenti, hogy egyre több a csaló is. Aki bele ölt már pár órát a játékba az biztos futott már össze csalóval, leginkább az aimosok vannak sokan.

A helyzet meglehetősen furcsa, hiszen a Warzoneban nincs dedikált anti-cheat és a report rendszer is gyerekcipőben jár még. Az Infinity Ward ennek ellenére minden erejével küzd a csalók ellen, egyesével néznek át minden gyanús esetet és már több, mint 70 ezer csalót tiltottak ki a játékból.

Bejegyzésükben azt is kiemelik, hogy zéró tolerancia van érvényben a csalókkal szemben, a jövőben pedig egyre több biztonsági frissítésre számíthatunk, hogy még jobban visszaszorítsák a csalók számát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te találkoztál már csalóval a Warzoneban?

  • 21 %
  • 79 %
Gaming - A májusi eső miskolci OGEX-et ér

Az Észak-Magyarországi régió legnagyobb városát is beveszi az Országos Gaming Expo, hogy a geek kultúra válogatáskazettájával kedveskedjen az ott lakóknak.