Norris kifakadt az F1 2019-re és letörölte a játékot

Norris kifakadt az F1 2019-re és letörölte a játékot

Jelenleg az egyik, ha nem a legnépszerűbb F1 pilóta Lando Norris, köszönhetően a játékoknak, de most mégis kifakadt a pilóta.

A koronavírus miatt a Forma 1 világbajnokság 2020-as szezonja nem indulhatott el, éppen ezért néhányan a pilóták közül más téren találták meg a számításaikat. Lando Norris, a McLaren versenyzője szinte azonnal belecsapott a videójátékok világába. Felrakta a Codemasters üdvöskéjét, a Forma 1 2019-et, valamint a hivatalos, és nem hivatalos versenyeken is elindult, és egészen idáig nagyon jól szórakozott. Ráadásul ezt Twitchen közvetítette is a saját csatornáján, és ezáltal gyorsan belopta magát a rajongók szívébe. A futamok alkalmával 60-80 ezer néző is követte őt élőben, és bár tudott nyerni, a legtöbb esetben nem sikerültek számára jól ezek az események.

Kipróbálta az F1 2019-et, a Gran Turismóval, illetve az iRacinget is. Mostanra az első kettőből elege lett a britnek, és ezt a véleményét nem rejtette véka alá. A fizika nem tartozik a játékok erősségei közé, de nem csak ezt kifogásolta Norris.

„Ezekben a vezetésnek semmi köze ahhoz, ahogy egy igazi autót vezetni kell. Az iRacingben már jobb visszacsatolást kapunk a kormányon keresztül és alapvetően valósághűbb. Inkább szimulátor az érzetnek, a beállításoknak köszönhetően.” - – mondta el Norris közösségi csatornáján.

Ezen túlmenően a szintén a szimulátorokért lelkendező Max Verstappenről is mesélt. Ő ugyanis még csak meg sem szerezte az F1 2019-et, és az is kiderült, hogy miért. A holland versenyzőt nem igazán foglalkoztatja a virtuális versenyzés ebben a formában a Codemasters féle alkotásban.

„Az oka, hogy Max nem játszik vele, hogy köze sincsen az igazi autóhoz. Az iRacing már inkább hasonlít rá. Ajánlanám-e az F1-es játékokat komoly versenyzőknek? Nem, használják az iRacinget vagy rFactort.” - magyarázta el Lando Norris.

Szegény Norrisnak tényleg kijárt a negatívumokból, már ami az F1 2019-et illeti, és a legutóbbi nagydíj alkalmával egyszer csak kihajította a játék őt, ezért a mérgében kilépett és eltüntette gépéről a szoftvert. Persze utána egy jótékonysági esemény miatt visszakerült a program, de kifejtette, hogy egy hamar nem szeretne újra játszani vele.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked bejön az F1 2019?

  • 23 %
  • 77 %