Rasszista kifejezés hagyta el a száját, azonnal felfüggesztették a  sztárpilótát

Rasszista kifejezés hagyta el a száját, azonnal felfüggesztették a sztárpilótát

IRacingezés közben csúszott ki a száján a rasszista kifejezés.

A profi autóversenyzők számára jelenleg nincs más alternatíva, mint a szimulátorjátékozás. Az egyre élethűbb fizika és a tökéleteshez közelítő autó- és pályamodellek rendelkezésre árnak minden motorsportokért rajongó gamer számára, nem csak a profik kiváltsága ez a száguldó világ. Legutóbb Kyle Larson, a NASCAR sorozat egyik fiatal tehetsége indította el az iRacinget, hogy a valósághoz talán legjobban közelítő szimulátorjátékában versenyezzen egy jót.

A kikapcsolódással egybekötött gyakorlás végül nagyon rosszul végződött, ugyanis a 27 éves profi sportoló száján kicsúszott az n-betűs szó. Az élő adás nézői azonnal klipet készítettek az esetről, amire reagált is Larsen csapata. A Chip Gannasi Racing azonnali hatállyal felfüggesztette a pilótáját, továbbá érzékenyítő tréningre küldte, mivel megszegte a NASCAR magatartási szabályzatát.

Itt még nincs vége az ügynek, ugyanis hiába kért azóta elnézést a többszörös futamgyőztes, a világ legnagyobb vállalatai közül több is felbontotta élő szerződését Larsennel az eset következtében. Ezzel súlyos dollármillióktól esett el a népszerű pilóta, sőt csapata egy nap gondolkodás után végleg megvált tőle. Jelenleg csapat és szponzorok nélkül kell kitalálnia az amerikai sztárnak, hogy merre is tovább.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted jogosan rúgták ki a versenyzőt?

  • 32 %
  • 5 %
  • 64 %