4 db mozijegy áráért húzhatsz be 170 ezer forintnyi 2K Games játékot!

4 db mozijegy áráért húzhatsz be 170 ezer forintnyi 2K Games játékot!

Bioshock, Borderlands, NBA 2K20, XCOM, mi kell még?

Nem szabad félvárról venni a koronavírus okozta járványt, érdemes betartanunk a szigorításokat, hogy később ott folytathassuk az életünket, ahol nemrég kicsit félbehagytuk. A karantén alatt legalább több időnk van nyúzni a kedvenc a játékainkat, ráadásul szinte minden hétre jut valamilyen remek akció.

A Ubisoft most limitált ideig ingyen adja az egyik legnépszerűbb epizódját az Assassin's Creed szériának, a Humble Bundle pedig új csomaggal jelentkezett. A 2K Games játékait rejtő pack alaposan meg van pakolva, összesen 13 játékot zsebelhetünk be, összességében 170 ezer forint értékben. Mindez most alig több, mint 6000 forintba, körülbelül 4 db mozijegy árába kerül és ezért a pénzért tényleg legendás játékokat zsebelhettek be.
Az első, legolcsóbb csomagban megkapjuk a sokak által elfelejtett, pedig igazán remek The Darkness 2-t, Sid Meier egy klasszikusát a Pirates!-t, a máig az egyik legérdekesebb és egyedibb TPS-t a Spec Os: The Line-t és még egy VR játékot is, a Carnival Games VR-t. Mindez csupán 1 euróba kerül!
Ha kicsit több pénz szánunk rá, akkor 11 euróért a fenti négy játék mellé megkapjuk még a The Golf Club 2019-et, a Sid Meier's Civilization III Complete kiadását, az NBA 2K Playgrounds 2-t és a Bioshock The Collectiont is. Utóbbi Tartalmazza az összes Bioshock játékot , beleértve a DLC-ket is, ráadásul az első két részt felújított formában kapjuk meg. Már csak ez a csomag 60 euró lenne egyébként.
A harmadik, egyben leginkább megpakolt packot 18,5 euróért zsebelhetjük be. Ezzel megkapunk minden játékot az első két csomagból, valamint azok mellé az NBA és a WWE 2K20 játékokat, az XCOM: Enemy Unknow Complete kiadását, az első Borderlands játék Game of the Year kiadását és a Borderlands: The Handsome Collectiont is. Utóbbiban a Borderlands 2 és a Pre-Sequel epizódokat találjuk, a játékok összes DLC tartalmával együtt.

Az ajánlat még közel két hétig él. Mindenkinek bőségesen van ideje eldönteni, hogy szeretné-e a felsorolt játékokat, amennyiben igen, úgy aligha találtok ennél kedvezőbb ajánlatot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!