Hirdetés

4 db mozijegy áráért húzhatsz be 170 ezer forintnyi 2K Games játékot!

Bioshock, Borderlands, NBA 2K20, XCOM, mi kell még?

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League Season 13

Astralis vs. Endpoint

Hirdetés

Nem szabad félvárról venni a koronavírus okozta járványt, érdemes betartanunk a szigorításokat, hogy később ott folytathassuk az életünket, ahol nemrég kicsit félbehagytuk. A karantén alatt legalább több időnk van nyúzni a kedvenc a játékainkat, ráadásul szinte minden hétre jut valamilyen remek akció.

A Ubisoft most limitált ideig ingyen adja az egyik legnépszerűbb epizódját az Assassin's Creed szériának, a Humble Bundle pedig új csomaggal jelentkezett. A 2K Games játékait rejtő pack alaposan meg van pakolva, összesen 13 játékot zsebelhetünk be, összességében 170 ezer forint értékben. Mindez most alig több, mint 6000 forintba, körülbelül 4 db mozijegy árába kerül és ezért a pénzért tényleg legendás játékokat zsebelhettek be.
Az első, legolcsóbb csomagban megkapjuk a sokak által elfelejtett, pedig igazán remek The Darkness 2-t, Sid Meier egy klasszikusát a Pirates!-t, a máig az egyik legérdekesebb és egyedibb TPS-t a Spec Os: The Line-t és még egy VR játékot is, a Carnival Games VR-t. Mindez csupán 1 euróba kerül!
Ha kicsit több pénz szánunk rá, akkor 11 euróért a fenti négy játék mellé megkapjuk még a The Golf Club 2019-et, a Sid Meier's Civilization III Complete kiadását, az NBA 2K Playgrounds 2-t és a Bioshock The Collectiont is. Utóbbi Tartalmazza az összes Bioshock játékot , beleértve a DLC-ket is, ráadásul az első két részt felújított formában kapjuk meg. Már csak ez a csomag 60 euró lenne egyébként.
A harmadik, egyben leginkább megpakolt packot 18,5 euróért zsebelhetjük be. Ezzel megkapunk minden játékot az első két csomagból, valamint azok mellé az NBA és a WWE 2K20 játékokat, az XCOM: Enemy Unknow Complete kiadását, az első Borderlands játék Game of the Year kiadását és a Borderlands: The Handsome Collectiont is. Utóbbiban a Borderlands 2 és a Pre-Sequel epizódokat találjuk, a játékok összes DLC tartalmával együtt.

Az ajánlat még közel két hétig él. Mindenkinek bőségesen van ideje eldönteni, hogy szeretné-e a felsorolt játékokat, amennyiben igen, úgy aligha találtok ennél kedvezőbb ajánlatot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
  • nagyonjo33 1 éve
    Úgy játszanék a civ3-mal és utána golfoznék egy jót.
    1 0 Válasz
  • hun_hetek 1 éve
    Nekem még annyit sem érnek ezek a játékok.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés