Magyar közvetítés a Gwent világbajnokságról

2 gigász küzdelme magyarul is a képernyőre kerül: Lengyelország csap össze Kínával.

2 héttel ezelőtt elkezdődött az Aretuza GWENT csapat által megszervezett GWENT világbajnokság, ahol összesen 10 nemzet méri össze tudását.

Az esemény az első nemzetek közötti torna, ahova 8 ország automatikusan bekerült Crown Pointjaik alapján, 2 nemzet pedig selejtezőkön jutott be. Hazánkból is szerepelt 4 játékos a selejtezőkön, szoros meccseket követően azonban nem sikerült bejutni a következő szakaszba, ahonnan végül Ausztria és Argentína jutott tovább a legjobb 10 csapatba.

A bajnokság csoportköre hamarosan a végéhez ér, mi sem maradtunk azonban izgalmak nélkül, hiszen 2 szériát is láthatunk magyarul.

Az első széria már lezajlott, amelynek során az Egyesült Királyság válogatottja csapott össze az Amerikai Egyesült Államok hármasával. A mérkőzések Ganfi12 Youtube-csatornáján érhetőek el, és különösképpen ajánljuk a FreddyBabes – Trynet meccset, mely a GWENT 2 legendás alakja között zajlott, és rendkívül szoros volt a végeredménye.

A másik széria azonban még hátravan, ahol a lengyel hármas csap össze a kínai válogatott három tagjával. Olyan jól ismert nevek küzdenek meg egymással, akik a GWENT Open és Challenger bajnokságain már bizonyították képességeiket, köztük Tailbot és Molegion, vagy a másik oldalról Hanachan és Wangid.

Parázs mérkőzésekre lehet számítani, hiszen a lengyel válogatott egyelőre magasan csoportja legjobbja, Kínát szavazták meg viszont a legtöbben a világbajnoki címre esélyesnek.

A magyar nyelvű közvetítés pénteken 19:00-tól veszi kezdetét Ganfi Twitch csatornáján!

Ti kit vártok győztesnek? Melyik oldalnak szurkoltok majd esetleg?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Gwent Hungary Facebook csoport

Kövess Minket!