Ez lenne az új HellRaisers?

Továbbra is egy CIS mix lehet terveben a HellRaisersnél.

Két hete számoltunk be nektek arról, hogy a hónapok óta vergődő HellRaisers szenvedései véget értek, legalábbis részben. Kispadra ültették az akkori játékosaikat, ketten, ANGE1 és crush inkább azonnal leléptek.

Akkor azt ígérte a vezetőség, hogy nem lépnek vissza a profi CS:GO világától és hamarosan új csapattal jelentkeznek. Hivatalos bejelentés azóta sem történt, de a dbltap.com forrásai már tudni vélik az új HellRaisers pontos felállását.

Állításuk szerint Dmytro "jR" Chervak, Dmitrii "ProbLeM" Martynov, Nikolaj "kAliNkA" Rysakov, és Nikita “JIaYm” Panyushkin csatlakozik majd ahhoz a Vadim "Flarich" Karetinhez, aki tavaly szeptember óta erősíti a HR csapatát.
A játékosok közül egyértelműen jR neve lehet ismerős a legtöbbünknek, hiszen ő két Majort is megjárt a Vega Squadron ötösével. A bostoni ELEAGUE Major során 9-11., míg a londoni FACEIT Major alatt 12-14. helyezést értek el, megelőzve olyan csapatokat, mint az akkori mousesports, a Team Liquid vagy éppen az Astralis.

A többiek viszont eddig távol maradtak a tier1-es versenyektől, mindannyian alsóbb kategóriás CIS eseményeken játszottak korábban. Akár igaznak bizonyulnak a források információi, akár nem, az biztos, hogy nincs könnyű helyzetben a HR. Az utóbbi hónapokban nagyon megkopott a nevük, meghívásokban aligha reménykedhetnek, tehát minden versenyre a sokszor rettentően nehéz és sok meglepetést tartogató selejtezőkből kell majd bejutniuk.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!