Ki lesz a következő? Csapatot válthat Doublelift még a nyári szezon előtt

Ki lesz a következő? Csapatot válthat Doublelift még a nyári szezon előtt

Egy ilyen tavaszi szezon után érthető, hogy váltani szeretne a profi lövész.

Katasztrofális hónapok állnak a Team Liquid mögött. Az LCS 2019-es bajnoka nem jutott be a 2020-as Spring Split rájátszásába, ami az elmúlt két évben először fordult velük elő. Broxah vízumproblémái miatt döcögősen indult számukra a szezon, de a mélypont akkor jött el, amikor Doublelift kispadra került. Az észak-amerikai LoL bajnokság legendás ADC-je motiválatlanságra és kiégésre panaszkodott, de elmondása szerint sikerült maga mögött hagyni ezt az időszakot és minden erejével a playoffra koncentrált. Hiába azonban az újult erő, a TL utolsó előttiként zárta az alapszakaszt, ezért több forrás is állítja, hogy kitették a piacra "cserélhető" felirattal Doublelift szerződését.

A gyenge teljesítményt nem lehet kizárólag DL nyakába varrni, de jelentős szerepe volt abban, hogy a tavalyi MSI ezüstérmese csak a közvetítésekben követheti a kieséses szakasz mérkőzéseit. Hogy melyik lehet az a csapat, aki behúzza a veterán e-sportolót? Jelöltekből nincs hiány!

Counter Logic Gaming, Dignitas, TSM

Utóbbi egyesület képes volt két fordulót is túlélni a playoffban, Kobbe tehetsége megkérdőjelezhetetlen, de Doublelift mégis jobb fitnek tűnik Bjergsenék mellé. Biofrost megmutatta már többször is, hogy lehet számítani rá a kritikus pillanatokban, ezért DL valószínűleg benne is megtalálná a bot lane társát. A Dignitas rövid távra tervezhetne a 26 éves lövésszel, cserében le kéne mondaniuk Jonhsunról, NA egyik nagy tehetségéről. Ha Huni tényleg elhagyja a csapatot, akkor működhet DL szerződésének átköltöztetése a rájátszásról épp csak lecsúszó gárdához.

Végezetül ott a CLG, akikkel óriási múltja van már Yilien Pengnek. 4 évet húzott már le az NA legrégebben alapított, máig aktív LoL szervezeténél. Az alapszakaszban nem sok vizet zavart a Counter Logic Gaming, kérdés nélkül ők voltak a leggyengébbek a 18 Bo1 után. Ha DL a visszavonulásról gondolkodik, akkor szépen zárhatná le pályafutását és első profi csapatánál tehetné le végleg az egeret.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik "Doublelift korszak" volt a kedvenced?

  • 6 %
  • 91 %
  • 3 %
League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.