Vége a vitának, az ESL One: Road to Rio alatt is lesznek edzők a csapatok mögött

Vége a vitának, az ESL One: Road to Rio alatt is lesznek edzők a csapatok mögött

Meglehetősen furcsa szavazást kezdeményezett a Valve, de szerencsére hamar megoldották.

Pár óra és kezdetét veszi a megújult Minor első felvonása, a tavaszi RMR szezon, az ESL One: Road to Rio.  Az európai meccseket ezúttal is magyar kommentárral nézhetitek, szurkolhattok a kedvenceiteknek.

A világ legjobb csapatai mérkőznek meg a riói Majorre való kijutásért, a meccsek ezúttal is online zajlanak és az EPL-hez hasonlóan most is ott lesznek a csapatok edzői. Bár tegnap ez még nem tűnt ennyire biztosnak.

A Valve kezdeményezésére az ESL kereste meg a részt vevő csapatokat azzal, hogy szavazzank az edzőkről. Egész pontosan arról, hogy fent legyenek-e a szervereken, kommunikálhassanak-e a játékosokkal az egész meccs alatt?
Az elsőre ártalmatlannak tűnő és anonim véleménynyilvánítás hamar kicsapta a biztosítékot a csapatok között. Először is, nyilván azok az ötösök, akik mögött ott áll edző, azok biztosan a segítségük mellett szavaznának, míg azok a csapatok, akiknek nem áll rendelkezésükre edző, nyilván ellenük. Az sem volt egy átgondolt megoldás, hogy elég lett volna egyetlen nemnek érkeznie a szavazáson és minden csapat bukta volna az edzőjét.

Ráadásul nagyon kijátszható lett volna a rendszer, hiszen bár a meccsek online zajlanak, sok csapat bootcampel, ahol egyszerűen ott ülhetett volna mögöttük az edző. Az eredmény végül nem meglepő módon az lett, hogy az edzők fent lehetnek a szerveren, beszélhetnek a játékosokkal.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!