Különleges csákánnyal ünnepli az Epic Games az FNCS bajnokokat

Különleges csákánnyal ünnepli az Epic Games az FNCS bajnokokat

A Fortnite legrangosabb eseményét egy újabb exkluzív tartalommal toldották meg a szervezők.

Nemrég véget ért az FNCS C2S2 felvonása, új bajnokokat avathattunk, ez pedig tökéletes lehetőséget biztosított az Epic Gamesnek arra, hogy valami igazán különlegessel rukkoljanak elő. A komoly pénznyeremény mellett az FNCS bajnokok mostantól egy exkluzív csákányt is kapnak, ami a játékon belül hivatott megmutatni azt, hogy ők mit értek el.


A fenti játékosok jelenleg mindannyian rendelkeznek egy példánnyal ebből a különleges csákányból, ám nem élvezhetik majd örökké. Az "Axe of Champions" egy vándor csákány, mindig az aktuális FNCS bajnokoknál lesz, így az egyetlen megoldás a megtartására, ha a következő FNCS-eket is megnyerik a játékosok.

Egyetlen kivételt tesz csupán az Epic Games, a nemrég kihirdetett FNCS Invitational eseményen az első FNCS bajnokok is használhatják majd ezeket a csákányokat.

Ha pedig már FNCS Invitational, május 9-től három héten át gigászi összecsapásokat láthatunk ismét, ugyanis az Epic Games összerántja a Fortnite világ krémjét.

  • top 100 játékos a C2S2 PC FNCS döntőjéből
  • top 100 játékos a C2S2 konzol/mobil döntőjéből
  • top 100 játékos a C2S1 döntőjéből
  • top 100 játékos a Season X FNCS döntőjéből
  • és további 100 ember, akiket az Epic Games meghív

Ezenfelül kvalifikációk útján is be lehet jutni, május másodikán nyílt selejtezők indulnak, és a legjobbak kiharcolhatják maguknak a részvételt. Az esemény Solo formátumot követ és összesen 2 millió dolláros díjazással rendelkezik majd, szóval egy esélyt mindenképp megéri majd adni neki.

Sok szerencsét minden indulónak!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!