Vicces kedvében van az ESEA vagy csak a VALORANT miatt próbálkoznak?

Vicces kedvében van az ESEA vagy csak a VALORANT miatt próbálkoznak?

Ki játszott még anno MR12-es meccseket?

Az igazi veteránoknak nem ismeretlen, akik viszont csak a CS:GO-val játszottak vagy 1.6-tal is csak a későbbi időszakban, azoknak meglepő lehet, hogy a kompetitív CS nem volt mindig 30 körös.

Korábban, MR12, de még MR9-es meccsek is voltak. A végletekig kiélezett küzdelem és a jobban kihasználható gazdasági rendszer miatt azonban az MR15 az, amit a mai napig is játszunk. Legalábbis CS-ben, hiszen a Riot új játékában, a VALORANTban például MR12-es mérkőzések vannak.

Kellően hosszú távot biztosít arra, hogy nem lehessen bután, minden körben a legjobb fegyverekkel játszani, kellően sok lehetőség van a különböző taktikák megjátszására is és pont annyival rövidebb az MR15-nél, hogy ha szoros egy meccs, akkor még nem fáradunk el benne nagyon.

Talán ez is a mögött a döntés mögött állhat, miszerint az ESEA a hétvégén, tehát május 1. és 4. között MR12-es meccseket tesztel majd a saját platformján. Ha szeretnénk, akkor 2x6 körös félidejű meccseket is játszhatunk majd a teszt alatt, ha pedig 12-12-höz érne a küzdelem, akkor plusz 1 kör érkezik ráadásként.

Mindez egyelőre csak egy teszt, a beérkező véleményeket szívesen fogadja az ESEA a saját fórumán és a direkt a véleménynyilvánításnak dedikált menüponton keresztül is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!