30 ezer eurós versenyre kapott meghívást a Salamander - Jön a BLAST Rising

30 ezer eurós versenyre kapott meghívást a Salamander - Jön a BLAST Rising

Óriási elismerés ez a magyar csapatnak, meghívást kaptak a BLAST Risingba.

Veretlenül vezeti a K&H MNEB CS:GO tabelláját a Salamander és nemzetközi vizeken is egyre több eredményt ér el a csapat. Bár az MDL nem jött össze pár hete, a Home Sweet Home kupa harmadik hetére belőtték magukat.

Nehéz és zsúfolt időszak előtt áll a csapat, jövőhéten folytatódik a K&H MNEB CS:GO ligája, bizonyítaniuk kell az ESEA Advanced 34. szezonjában, a Home Sweet Home kupában valószínűleg nehezebb ellenfelek várnak rájuk, mint bármikor korábban és torzsi belengette a napokban azt is, hogy lesz még egy liga, ahol játszani fognak. Erről semmit sem árult el a csapat, egészen mostanáig.

A Salamander az RFRSH új ligájába, a BLAST Risingba kapott meghívást! Az RFRSH-t és a BLAST versenyeket senkinek sem kell bemutatnom. Az új, Rising névre hallgató, új ligájuk pedig a kifejezetten még alsóbb kategóriákban játszó, de ígéretes, feltörekvő csapatoknak jött létre.

Az összdíjazás 30 ezer euró lesz és összesen 16 európai csapat küzd majd érte, négy csoportra bontva. Mindenki két, Bo1-es meccset játszik az ellenfelekkel, a csoportok két legjobb ötöse pedig továbbjut az egyeneskieséses rájátszásba.

A résztvevők pontos listáját is közzé tették már. Nem egy könnyű hónap előtt áll a csapat az biztos, de itt a remek lehetőség, hogy bizonyítsanak, hogy egyre közelebb kerüljenek a HLTV top30-as listájához.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!