Új platformra jelentették be a FIFA-t és a PUBG-t

Új platformra jelentették be a FIFA-t és a PUBG-t

A felhőszolgáltatás tovább bővül.

A Google hatalmas volumenű megállapodást írt alá, ami a Stadia előfizetők számának várható emelkedéséhez vezethet. A felhőalapú videójáték-streaming mögött álló vállalat elárulta, hogy az Electronic Arts legnépszerűbb címei a jövőben biztosan megérkeznek az eddig kicsit háttérbe szoruló platformra. A bejelentés alapján az új FIFA és Madden NFL 2020 vége előtt, várhatóan a tél folyamán átköltöznek Stadiára, sőt a Star Wars Jedi: Fallen Order és két, eddig még be sem jelentett EA videójáték is felkerül majd a kínálatba.

Nem csak az EA programjaira szeretné felhívni a figyelmet a Google, mivel a PUBG Corporationnel is sikerült megegyezniük, aminek értelmében a következő hónapokban a világ egyik legnépszerűbb battle royale-ja is futtatható lesz akár magas grafikán, 60 FPS mellett is minden subscriber számára. Az exkluzív darabokból sincs hiány, április 28-án befutott a Get Packed, amíg nyáron a Crayta kavarhatja fel az állóvizet, sőt a Wave Breakről is folyamatosan érkeznek az információk, azonban egyelőre megjelnési dátumot nem kapott a 80-as évek stílusában készült motorcsónakos/gördeszkás program.

Aki eddig ódzkodott attól, hogy kipróbálja a Google Stadiát, annak itt a lehetőség, ugyanis áprilisban és májusban nem kell fizetni azért, hogy 1080P/60FPS-ben játsszatok a szolgáltatásban elérhető játékokkal. Nem kell őrült pixelsűrűségre számítani, de a hozzáértők szerint a jelenlegi feltételek elegek lehetnek ahhoz, hogy a Stadia végre abban legyen jó, amire a gamereknek szükségük van.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik a kedvenc sportjátékod?

  • 63 %
  • 7 %
  • 10 %
  • 17 %
  • 3 %
  • 0 %