Felnőtt besorolást kap a Cyberpunk 2077, és készült egy 8K-s gameplay videó is hozzá

Felnőtt besorolást kap a Cyberpunk 2077, és készült egy 8K-s gameplay videó is hozzá

Nem fukarkodik a játék a brutális jelenetekkel, szóval nem számíthatunk tündérmesére. A történet azonban valószínűleg megéri majd a pénzét.

Az év egyik legjobban várt alkotása a Cyberpunk 2077, ez nem vitás. Az sem, hogy ez a játék biztosan maxra járatja majd a jelen generációs konzolokat, és a következőkre is megjelenik majd. A legjobb dolog ebben, hogy aki megvásárolja PS4-re vagy Xbox One-ra, annak nem kell mégegyszer kicsengetnie érte pénzt, ha a next-gen konzolokra is be akarja szerezni. Arról egyelőre viszont még nincs információ, hogy a még ki nem adott masinákon milyen látványt nyújt majd a játék, viszont most egy új videóban megcsodálhatjuk milyen lehet 8K-ban pörgetni az akciót. Persze nem eredeti 8K-s felbontásról van szó, szimplán csak felskálázták a felbontást, ennek ellenére elképesztő hatást kelt a kinézete.

Ez a dicsőséges, majdnem negyedórás trailer Ani HVX Youtubernek köszönhető. A legtöbb jelenet még az előző nyáron lezajlott GamesCom bemutatójából való, a komoly munkaórák után viszont 8K-ban is megelevenedik a monitoron ez a csoda. Még egy 1080p-s képernyőn is szemmel láthatóan gyönyörű az alkotás.

A készítője elmondása szerint maga a renderelés 71 órát vett igénybe egy RTX 2080 TI, NVME SSD, i7 9700K PC konfigurációval. Nem lennénk meglepve, ha a CD Red Projekt új címe az év játéka díjra is esélyes lenne. Az biztos, hogy a már eddig megosztott vagy kiszivárgott információk alapján nem fogunk unatkozni, ha elindítjuk majd a játékot. Nem egy Hello Kittys kalandra lehet számítani, hiszen lesz itt meztelenség, vér, öngyilkosság, prostitúció, kegyetlenkedés és lövöldözés minden mennyiségben. Talán éppen ezért osztották be a felnőtteknek szóló kategóriába. Mint kiderült a Cyberpunk 2077 18+-os besorolás kapott, amit egy brazil forrásban fedeztek fel a szemfülesek.

A játék 2020 szeptember 17-én jelenik meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Örülsz, hogy 18+-os lesz a játék?

  • 75 %
  • 0 %
  • 25 %