Bluerzor triplázhat, UoL Sexy Editionből igazolt az Excel, összeomlott a Griffin

Bluerzor triplázhat, UoL Sexy Editionből igazolt az Excel, összeomlott a Griffin

Megindultak a LEC-ben is a játékosmozgások, eközben Koreában kapitulált a tavalyi alapszakaszgyőztes. 

Nem könnyű most Griffin rajongónak lenni. Az LCK 2019-es tavaszi és nyári alapszakaszának győztese elképesztő mélyrepülésben van már hónapok óta. Tarzanék egyszerűen nem találják a helyüket, hiába képviselnek egyénileg hatalmas erőt. A Griffin 5-13-mal a Spring Split utolsó helyén végzett, majd jött a Summer Promotion, ahol kikaptak a Sandbox Gamingtől, így a koreai liga tavalyi ezüstérmese biztosan nem lesz ott a nyári szezonban. 

Ezzel párhuzamosan megindultak a játékosmozgások szerte a világban. Az LCS-ben Doublelift bejelentette, hogy visszatér a TSM csapatához, a LEC 2020-as Spring Splitjének 7. helyezettje kitette keretéből Mickeyt és Expectet, helyükre érkezett Special és Kryze. Előbbi a BT Excel tagjaként bluerzorék ellen is megmérettette magát a napokban, utóbbi annak a Unicorns of Love Sexy Editionnek a toposa, ami a UoL hivatalos akadémiacsapataként működik Németországban. Az Excelnek nincs veszítenivalója a nyári LEC szezonban, mivel elég nagy volt köztük és az első hatos között a teljesítménybeli különbség. Valószínűleg nagy harcban lehetnek majd a 10-7. helyek valamelyikéért, a rájátszáshoz olyan mértékű javulás kéne, amit nehéz kinézni a fiatal és kevés tapasztalattal rendelkező idézőkből. 

Végül a legfontosabb hír minden bluerzor szurkolónak, hogy a mai nap befejeződnek az EU Masters "A" csoportjának küzdelmei. A legjobb magyar jungler klubja, a francia GamersOrigin jelenleg veretlenül áll az első helyen. Minden jel abba az irányba mutat, hogy bluerzorék ott lesznek az egyenes kieséses szakaszban, de nem szabad elkiabálni semmit. A mérkőzéseket élőben követhetitek az EU Masters hivatalos angol csatornáján 19:00-tól, 21:00-tól és 23:00-tól. Mehet a chatre a #TEAMZOR spam!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted hány meccset nyernek ma bluerzorék?

  • 69 %
  • 21 %
  • 7 %
  • 3 %