Megvan melyik csapatban folytatja pályafutást Doublelift, az LCS legendája

Megvan melyik csapatban folytatja pályafutást Doublelift, az LCS legendája

Bár a döntés még nem hivatalos, de már mindenki biztos tényként beszél róla.

Két ADC kiemelkedik az LCS népes mezőnyéből. Az egyik Sneaky, aki a Cloud9-nal beírta magát a történelemkönyvekbe. Elképesztően sikeres pályafutás áll mögötte, de manapság főleg a streamelésnek és a tanácsadói munkakörnek szenteli életét. A másik legenda nem más, mint Doublelift, aki a CLG-ben mutatkozott be, majd a TSM-nél töltött el hosszú éveket, hogy utána a Team Liquiddel egymás után négyszer megnyerje az LCS-t, majd az MSI-on döntőzhessen a G2 Esports ellen. A nemzetközi sikerek után váratlanul érte a szurkolókat, hogy a TL idén nem volt képes bejutni a rájátszásba, csak a gyengélkedő CLG-t tudták megelőzni a tabellán a katasztrofális split végén.

Ilyen körülmények mellett nem volt meglepő, hogy Doublelift cserét kért csapatától. A 26 éves profi nem keres új utakat, nagy valószínűséggel visszatér a Team SoloMidhez, akiknél korábban négy évet már lehúzott. Ez azt jelenti, hogy Kobbera nincs szüksége tovább a TSM-nek, ezért csapat után kell néznie az egyik legtehetségesebb fiatal lövésznek. A külföldi játékosok számát leszabályozza az LCS, ezért jó esély van arra, hogy visszatér a LEC-be Vizicsacsi egykori csapattársa. 

Doublelift előtt ismét ott a lehetőség, hogy megmutassa, miért ő a világ egyik legtapasztaltabb és legeredményesebb LoL-osa. A motiválatlanság már a múlté, a betegségeket leküzdötte, minden adott, hogy ismét régi fényében tündököljön az LCS hétszeres bajnoka.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted jó döntést hozott Doublelift?

  • 69 %
  • 14 %
  • 17 %