Az eddigi legelőkelőbb helyezés, amit teljesen magyar felállású csapat elért! - Salamander a HLTV legjobbjai között

Az eddigi legelőkelőbb helyezés, amit teljesen magyar felállású csapat elért! - Salamander a HLTV legjobbjai között

60. hely világszinten és 30. Európában! Napról napra lopja a HLTV ranglista helyeket a Salamander.

Szokásosan hétfő este frissül a HLTV ranglistája, ahol világszinten és régiókra, országokra lebontva is megnézhetjük a CS:GO csapatok aktuális sorrendjét. Nem maradt el tegnap sem a frissítés, ráadásul nekünk magyaroknak újra kellemes meglepetést hozott.

A legerősebb csapatok között nem igazán volt nagy mozgolódás. Bár javában zajlik a FLASHPOINT és az ESL Pro League legfrissebb szezonja is, az IEM Katowice óta szinte változatlanok az erőviszonyok. Egyedül az MiBR és a Complexityt lehet kiemelni, a brazilok 5 helyet javítottak, míg az immár többségében európai játékosokból álló Complexity 6 helyett esett vissza, miután nem tudtak továbbjutni az EPL B csoportjából.
Nekünk viszont most talán fontosabb, hogy a Salamander nem csak a K&H MNEB mezőnyében hasít, de nemzetközi vizeken is. Ennek köszönhetően ismét javítani tudott helyezésén a magyar csapat, coolioék immáron a 60. helyet foglalják a világ CS:GO csapatai között, európai szinten pedig megőrizték a 30. helyüket, ugyanannyi pontot birtokolva, mint az LDCL vagy a Dignitas.

Ez ismét rekordnak számít, teljesen magyar felállású csapat soha nem volt még ennyire előkelő helyen a HLTV ranglistáján. Nincs már olyan messze a világszintű top30, a Salamander jelenlegi formáját nézve pedig nem is lehetetlen, hogy elérjék azt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!