Feltűnt néhány pocsolya a Fortnite pályáján, egyesek teasernek tekintik

Feltűnt néhány pocsolya a Fortnite pályáján, egyesek teasernek tekintik

Az Epic Games játékában az a legszebb, hogy sosem tudhatod, hogy mi számít egy jelnek.

A Fortnite egy valamiben mindig is messze a versenytársai előtt járt, ez pedig a játékosok felcsigázása. A kreatív részleg annyira tökéletesen végzi a dolgát, hogy mára már komplett közösségek épültek ki arra, hogy a Fortnite pályájának változásait, a történet lehetséges alakulásának részleteit szemmel tartsák, kinyomozzák. Az Epic Games pedig szereti ezt kihasználni, rengeteg érdekes apróságot szoktak elhelyezni a Fortnite térképén, amelyek többsége mélyebb tartalom nélküli érdekesség, néha azonban valóban lehet összefüggés az ilyen apróságok és a történet további alakulása között.

A pálya bizonyos pontjain most pocsolyaszerű képződmények jelentek meg, ami azért érdekes, mert az eddigi leakek, teóriák ismét egy víz alatti, víz témájára épülő szezonról árulkodnak.

Az egyik pocsolya Frenzy Farm közelében található, ám nincs egyedül a térképen, egyes játékosok szerint egy közelgő áradásra utalhat ez.

A vízalatti téma nem először jön elő, a hetedik szezon végén, amikor a Fortnite megkapta a havas térképet, merült fel, hogy a nyolcadik szezon, ami ráadásul tavaszra esett, elhozhatja a nagy olvadást a játékba, ami miatt a sziget egy része víz alá kerülhet. Ehhez minden létező apróságot előtúrtak a játékosok, a jégbe ragadt tengeralattjárótól egészen a Battle Pass legapróbb vízzel kapcsolatos utalásáig. Egész szép történet kerekedett ki egyébként belőle, amire az Epic Games is reagált, hiszen nem sokkal a hetedik szezon vége előtt tették be először az Item Shopba a Deep Sea skineket.

Végül a nyolcadik szezon témája, a kalózok nem álltak annyira messze a víztől, de azért mégsem az a mélytengeri téma lett, amire sokan számítottak, pontosan emiatt pedig kár lenne egyelőre komoly dolgokat belelátni a pocsolyák felbukkanásába is. Könnyen elképzelhető, hogy az Epic Games ismételten csak játszadozik a játékosokkal.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!