Bemutatkozott az Apex Legends következő karaktere, Loba

Bemutatkozott az Apex Legends következő karaktere, Loba

A Revenant által lemészárolt szülők gyermeke bosszúra szomjazva lép be az Apex játékokba.

Egy héten belül megérkezik az Apex Legends ötödik szezonja, amely most is számottevő újdonságokkal érkezik majd meg. Várhatóan most is átrendeződik a meta, tovább változik a térkép, és természetesen érkezik egy új karakter, Loba, akit egy igen erős kötelék fűz egy másik bajnokhoz, Revenanthoz. A negyedik szezon videójában már láthattuk, ahogy Revenant megöli Loba szüleit.

A Respawn egy héttel ezelőtt már elkezdte felvezetni a karaktert egy sztori trailer segítségével, viszont tegnap este bontakozott ki igazán az elárvult lány története.

A sztori videóból megtudhattuk, hogy Loba kimaxolta a tolvajok lehetőségeit, mindent ellopott magának, amit csak akart, egy valami azonban még hiányzott az életéből... a bosszú.

Loba sikeresen megtalálja a Revenant egységek gyártóüzemét, és készen áll arra, hogy elpusztítsa a forrást, ám túlságosan kicsi kalibert választ, amire bekapcsol a védelmi rendszer. Célpontja elteleportál, a diadal helyett pedig egy sor harci robottal kell megküzdenie. A trailerben már láthatjuk Loba egyes képességeit is, úgy néz ki, hogy képes lesz távolról is fegyvert szerezni, valamint egy eszközhöz kötött teleportálást is végre tud hajtani. Ez a mechanika hasonlít picit az Unreal Tournament Translocatorához.

Az ötödik szezon jövőhét kedden érkezik meg, kíváncsian várjuk, hogy milyen újdonságokat tartalmaz majd még.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!