Idén biztosan érkezik az új Call of Duty, de mi a helyzet a Blizzard többi bejelentésével?

Idén biztosan érkezik az új Call of Duty, de mi a helyzet a Blizzard többi bejelentésével?

Az Activision-Blizzard továbbra is kitart az idei megjelenések mellett.

A COVID-19 járványszerű terjedése miatt a legnagyobb videójátékokhoz köthető vállalatok is átálltak "home office" üzemmódra. Ennek is nagyban köszönhető, hogy a megjelenéseket nem igazán tudják tartani a kiadók, kénytelenek voltak a leginkább várt címek közül többet eltolni néhány hónappal az eredetileg kitűzött dátumhoz képest.

Az Activision-Blizzard a jelek szerint nem ütközött semmilyen akadályba a megváltozott körülményekhez kapcsolódóan, ezért 2020-ban biztosan befuthat a legújabb Call of Duty epizód, továbbá a jelek szerint semmi sem tarthatja vissza a WoW rajongóit attól, hogy hamarosan belevethessék magukat a Shadowlands kiegészítő kalandjaiba.

De mi a helyzet az Overwatch 2-vel és a Diablo IV-gyel?

Ez egy kiváló kérdés, ugyanis a 2019-es BlizzConon bejelentette J. Allen Brack, hogy több folytatáson is dolgoznak a fejlesztőcsapatok. A munka zajlik, de a megjelenés dátuma egyelőre olyan ködbe burkolózik, ami még a legnagyobb fanokat is megrémisztheti. Az ígéretek szerint minden abban a mederben halad, amit kijelöltek neki, ezért aggódni nem érdemes. A Call of Duty és a Shadowlands mellett mobil eszközökre is szeretne kiadni valamit a Blizzard. A Diablo: Immortal tűnik a kézenfekvő megoldásnak, de bármi megtörténhet a Blizzard berkein belül.

A Shadowlands Brack elmondása alapján 2020 utolsó negyedévében, a Call of Duty várhatóan szintén az év végéhez közeledve jelenhet majd meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted mikor jelenhet meg a Diablo IV?

  • 0 %
  • 22 %
  • 67 %
  • 0 %
  • 11 %