Rengeteg játékon dolgozik az EA, nincs túl messze a megjelenésük sem

Rengeteg játékon dolgozik az EA, nincs túl messze a megjelenésük sem

Ha minden a tervek szerint alakul bőven lesz mivel játszanotok.

A koronavírus-járvány miatt az Electronic Arts munkatársai is a négy fal közé kényszerültek, azonban ez nem akadályozza meg őket abban, hogy elkészüljenek 14 játékkal a következő közel 1 évben. Ha minden az ütemezés szerint halad, akkor 11 hónapon belül jöhetnek majd különböző platformokra a címek, amelyek közül többet már hivatalosan be is jelentett. A FIFA21, a Madden NFL 21 és az NHL 21 biztosan érkezik a polcokra, de a negyedik sportjátékkal kapcsolatban még nem árultak el részleteket. 

További négy videójáték bővítheti majd az EA IP-k kínálatát. A Command & Conquer Remastered első küldetései június 5-én rajtolnak el, a Burnout Paradise Remastered Nintendo Switchre látogat el, továbbá nem maradhat ki a sorból a Medal of Honor VR sem, amit már tavaly bejelentettek. Ezen a három ismert programon kívül itt is van egy negyedik, amit egyelőre hét lakat őriz a cég. A 14-ből még 6 darab van hátra, ebből 2 biztosan mobilos játék lesz, a maradék 4 külső fejlesztőknél készül, várhatóan ezek erősítik az "indie" vonalat.

Andrew Wilson, az EA elnök-vezérigazgatója nem beszélt arról, hogy mi a helyzet a legújabb Battlefielddel, várhatóan 2021 áprilisa előtt nem játszhattok majd a belsőnézetes lövöldével. Az Electronic Arts számai jelentősen megugrottak a világjárvány kitörése óta, mindenki próbál valami szórakoztatót találni a négy fal között. Ez rengeteg és még annál is több megvásárolt FIFA és Madden packokat jelent, a további értékesítésekről nem is beszélve.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik sportjáték a kedvenced?

  • 82 %
  • 9 %
  • 0 %
  • 9 %
  • 0 %
  • 0 %