2500 forint helyett ingyen: Véletlen balesetek nincsenek!

2500 forint helyett ingyen: Véletlen balesetek nincsenek!

Ebben a játékban maga a halál csap le a gyanútlan áldozatokra.

Egy nagyon érdekes koncepcióval rukkolt elő a NExT Studios csapata 2017-ben, ugyanis megpróbálták lemodellezni a Final Destinationt, azaz a Végső állomást. A népszerű horrorfilmből alapján elkészült program most ingyenesen, limitált ideig letölthető az Epic Games Store oldaláról!

Death Coming

A PC-re és mobil eszközökre is kiadott videójátékban emberi lelkeket kell learatnod, miközben magát a Kaszást irányíthatod. Apró baleseteket kell előidézned, amelyek következtében valaki, vagy valakik alulról szagolhatják az ibolyát. Különböző láncreakciók segíthetnek abban, hogy egyre hatékonyabb módon likvidáld a potenciális áldozatokat. Az ártatlan lelkek megmentésére siető őrangyalokat egyre nehezebb kijátszani, de a Halálnak ez nem okozhat problémát. Az egyedi feladványok, a pixeles, de mégis barátságos grafika akár órákra is lekötheti a játékosokat. A játékmenet menetet te magad alakítod mindenféle kötöttségek nélkül.

Az indie programra egészen május 14-én, 17:00-ig csaphatsz le, utána érkezik a következő ingyenes játék, amit az Epic Games Store kínálatából hozzáadhatsz a könyvtáradhoz. A jövő héten, hogy milyen játékot kínál ingyen az Epic Games Store? Egyelőre nem tudni erről sokat, mivel sejtelmesen "Mystery Game-ként" szerepel az oldalon a következő ütős ajánlatuk. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!