Csak egyszer kell felébredniük: Legnépszerűbb Dormant lapok

Csak egyszer kell felébredniük: Legnépszerűbb Dormant lapok

Az Ashes of Outland elhozta a Dormant kártyák aranykorát. 

Nem a Hearthstone legutóbbi kiegészítője találta fel a Dormant mechanikát, azonban játszható szintre az Ashes of Outland emelte fel ezeket a különleges kártyákat. A jelenlegi Standard metában megkerülhetetlen több is közülük, azonban a népszerűség csak egy dolog, a győzelmi százalékok nem mindig egyenesen arányosak ezzel a mutatóval. A továbbiakban megtekinthetitek azt az 5 Dormant lapot, amelyek jelenleg Standard Diamondban a legtöbbször tűnnek fel éles meccseken!

5. Imprisoned Homunculus

Összes deck 1,2%-ában szerepel

50,8%-os győzelmi aránya van azoknak a deckeknek, amikben helyet kap a lap

Highlander Priestben szerepel a legtöbbször, azonban ez csak a hardcore Anduin rajongókat érinti igazán. A sima Galakrond változat jelenleg sokkal erősebb, ezért sincs igazán előtérben a Homunculus.

4. Imprisoned Sungill

Összes deck 1,9%-ában szerepel

50,2%-os győzelmi aránya van azoknak a deckeknek, amikben helyet kap a lap

Sosem szabad leírni a Murloc Paladint, de a jelenlegi metában nagyítóval kell keresgélni azokat, akik hosszútávon is eredményesek tudnak lenni ezzel a változattal.

3. Imprisoned Observer

Összes deck 3,1%-ában szerepel

51,5%-os győzelmi aránya van azoknak a deckeknek, amikben helyet kap a lap

Ismét egy olyan lap, ami a Highlander típusban érzi jól magát. Hiába azonban a játszhatóság, önmagában ez semmire sem elég. A képesség bár kifejezetten erős a boardot építő változatok ellen, de kellően lassú és nem túl nehéz körbe játszani.

2. Imprisoned Scrap Imp

Összes deck 6,2%-ában szerepel

52,6%-os győzelmi aránya van azoknak a deckeknek, amikben helyet kap a lap

A lista első olyan lapja, ami igazán ütőképes pakliban tölt be fontos szerepet. A Zoo Lock legújabb változata pillanatok alatt telehúzza a kezét lényekkel, amiket brutálisan felerősít a Scrap Imp. Általában gyorsan eldőlnek a meccsek, ha felébred álmából a démoni entitás.

1. Imprisoned Felmaw 

Összes deck 6,5%-ában szerepel

55,3%-os győzelmi aránya van azoknak a deckeknek, amikben helyet kap a lap

A Face Hunter tündököl, ezért is kerülhetett az első helyre a Felmaw. Hiába tűnik tempóvesztésnek, a statok és a képesség is nagyon erős, bár a fenti lap nélkül is képes majdnem minden ellenfelet legyorsulni Rexxar. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tetszenek a Dormant lapok?

  • 25 %
  • 50 %
  • 25 %