Ismét ösvényt cserélhet a G2 Esports két sztárja

Ismét ösvényt cserélhet a G2 Esports két sztárja

Uma Jan és Claps visszatérhet a LEC 2020-as nyári szezonjára.

A LEC 2020-as tavaszi szezonját megelőzően maga Ocelote jelentette be, hogy Caps és Perkz posztot cserél az idei esztendő első szakaszában. A G2 Esports csapatát nem zavarta össze a váltás, magabiztosan húzták be az alapszakaszt, majd a MAD Lions elleni kisebb pofon után ellentmondást nem tűrően gázoltak át a mezőnyön. A Fnatic ellen 3-0-ra megnyert döntő egyszerű erődemonstráció volt, ami tökéletesen ábrázolta azt, hogy mennyivel is emelkedik ki az európai topcsapatok közül a G2. Hiába a szinte tökéletes Spring Split, újra elérkezett a váltás ideje.

Az elmúlt hetekben többször látni lehetett streamen, hogy Caps midesként, Perkz ADC-ként próbál szerencsét az Idézők Szurdokában. Az előjelek fényében nem volt meglepő, hogy azonnal beindultak a találgatások arról, hogy a 2019-es lineuppal áll ki újra a G2 Esports. Ezek a tippek nagyon úgy tűnik, hogy bejöttek, ugyanis az alábbi posztokat osztotta meg a két sztár az egyik legnagyobb közösségi oldalon.

Caps nemes egyszerűséggel csak simán "szórakoztatónak" látta a 2020-as tavaszi LEC splitet, ami a dominancia tükrében nem meglepő, de mégis lealacsonyítja az ellenfeleket. 

Perkz ráerősített Caps bejegyzésére, avagy üdvözölheti minden rajongó újra Uma Jant és Clapst. Előbbi reprezentálja az ADC-k új generációját, amire tényleg szinte lehetetlen felkészülnie az ellenfeleknek. Utóbbi Caps egyik beceneve, amit akkor aggattak rá, mikor ellenállhatatlan formában döngölte földbe ellenfeleit a középső ösvényen.

Hogy mire számíthattok a nyári szezonban a G2 Esportstól? Flex pickek tömegeire, amikkel lesből csaphatnak le a gyanútlan áldozatokra. Innen már csak tényleg egyetlen lépesére van, hogy Wunder tábort verjen boton és egy teljesen átalakított stratégiával verje agyon Európát a G2.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ki a jobb mides?

  • 9 %
  • 83 %
  • 9 %