Deréktól lefelé is testreszabhatóak lesznek a Cyberpunk 2077 karakterei

Deréktól lefelé is testreszabhatóak lesznek a Cyberpunk 2077 karakterei

Tényleg szabad kezet enged a CD Projekt Red, ha karakteralkotásról van szó.

Valószínűleg egyikőtöket sem lepi meg, hogy a Cyberpunk 2077 "mature", azaz felnőtt besorolást kapott az ESRB-től. A hivatalos indoklás részletesen kiemeli azokat a pontokat, ami miatt ebbe a kategóriába kellett tenni a 2020-as év egyik legjobban várt videójátékát. 

Az ESRB első körben kitért arra, hogy felnyitott mellkasú, megcsonkított holttestek fogadhatják a játékost bizonyos helyszíneken. Ezeknek a pórul jártaknak a belső szerveit sem cenzúrázta a grafikuscsapat, ezért hozzá kell szokni a gore jelenetekhez. A továbbiakban a besorolást elbíráló szervezet azt ecseteli, hogy lesz majd a CP2077-ben egy olyan küldetés, amiben a főszereplő támogatást nyújthat ahhoz, hogy egy karakter tenyerébe és lábfejeibe szögeket verjen bele. A keresztre feszítést nem közvetlenül a főhős végzi majd el, legalábbis a leírás erre enged következtetni. 

Az összegzésben arra is kitérnek, hogy a főszereplő megalkotásakor nemcsak a nemet választhatja meg a játékos, hanem a mellek, a fenék és a nemi szervek méretét is szabadon alakíthatja és kombinálhatja. Gyakorlatilag bármilyen főhőst létre lehet majd hozni, a kreatív szabadságnak a fejlesztők nem szabnak gátakat. 

Nem a CP2077 lesz az első játék, aki átengedi a teljes szabadságot a gamerek kezébe, elég csak a Saints Row sorozatra és a Conan Exilesra gondolni. Utóbbiban egy csúszkán állítható, hogy meddig is lógjon le az a bizonyos testrész.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!