Hugo megjelent a Fortnite Item Shopjában, méghozzá elég jó áron

Hugo megjelent a Fortnite Item Shopjában, méghozzá elég jó áron

A korábban leakekben felbukkanó, valamint háttértörténet szempontjából elég fontosnak hitt Hugo beépített emote-tal megvásárolható a játék boltjában.

A Fortnite világában előfordul, hogy az adatbányászok időnként hetekkel, hónapokkal előre megtalálnak egy-egy skint a játék fájljaiban, de van rengeteg olyan skin is, amelyek a mai napig hivatalosan kiadatlanok. Jelen esetben is jó pár hetes történetről beszélhetünk, a Hugonak keresztelt ügynök már április elején feltűnt a leakerek oldalain, a játékba viszont csak most került, méghozzá nem is akárhogy.

Hugo egy 1200 Vbuckot kóstáló karakter lett, aki bizony tényleg megéri az árát, ugyanis két style (még ha az csak egy napszemüveg is), valamint egy beépített emote is tartozik ehhez az árhoz.

Természetesen lehet mellé csákányt is venni, 800 Vbuckért megszerezhetőek a pillangókései is, amik elég egyedinek mondhatóak, ilyen stílusú pickaxe ugyanis még nem nagyon volt a játékban.

Akárhogy is számoljuk, a teljes szett megvan 2000 Vbuckból, ami más esetekben csak egy olyan skint tartalmaz, amihez még style se tartozik, nemhogy emote is. Ha skin vásárláson gondolkodtok, Hugo most mindenképp egy megfontolandó döntés. Az emote-ja egyébként aszerint mutatja a késeket, hogy épp az van-e ténylegesen beállítva csákánynak.

Hugo’s emote actually changes to real knives if you have them equipped as your pickaxe from r/FortNiteBR

Neked hogy tetszik a Hugo skin?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!